Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 предложение за фотопленер
Автор: papi   
Дата:   15-12-05 20:27

на Банско другия месец
какво ви е мнението[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: предложение за фотопленер
Автор: 6traka4a   
Дата:   15-12-05 20:30

Супер - снимки на кранове и работници, строящи хотели, англичанки и немкини в дебели грейки...[smilie8]

Автор: SLR   
Дата:   15-12-05 20:35

...и 50 лева картата за лифта[smilie23]
То няма връзка с снимането но предпочитам като хода някъде да снимам,да мога и да покарам ски[smilie2]
Много нещо им скочиха акциите ама май ше е довреме[smilie7]

Автор: vladimir666   
Дата:   15-12-05 20:43

Тц , батка ! За българи 32 лева , като попълниш една листовка . За студенти си вадиш карта ''Младежки клуб'' и караш за 25лв [smilie25]

Иначе за кои дати иде реч ?

Дата:   15-12-05 20:50

ами кажете вие
датата да е подходяща за всички желаещи средата на месец януари някъде,някоя събота и неделя например,защото предполагам че ще има работещи и тем подобни...

Автор: royal   
Дата:   15-12-05 21:37

kakvo e tui пленер?

Дата:   15-12-05 21:47

Когато група фотографи/художници се организират и отидат на екскурзия/излет някъде с намерението да се вдъхновяват и да творят (най-вече)[smilie21]

Автор: vladimir666   
Дата:   15-12-05 21:49

И да се накъркат , иначе не се брои ! [smilie21]

Дата:   15-12-05 21:49

az sym navit za ..grupa .... 6traka4a ..a kaki 6e ima li ... ?!?[smilie6]

Автор: vga   
Дата:   15-12-05 21:54

papi...носят се разни слухове за тебе че не ходиш по срещи...иначе ако kaff каже че ще се ходи и аз ще дойда-поне със сигурност знам че ще сме там [smilie5] [smilie5] не бе базикам се, да не се разсърдиш, само кажете кога януари защото към средата ще ходя на театър...[smile]

Дата:   15-12-05 22:01

А аз от Банско се връщам, ама нещо бях в друго настроение -- не за снимки. В Добринище направих повечко снимки... Ако ходите до Банско, минете и през това село -- има какво да се снима.
А за каките -- ми през сезона предполагам, че има... Само гледайте да не са местни, щото около този тип каки се мотаят обикновено едни местни здрави момчета -- цветът на тамошната младеж, които обикновено влизат в дискотеката на групички по много и става опасно, ако танцуваш с "неподходящото" момичеhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonStars.gif

Дата:   15-12-05 22:06

6traka4a taka e ... banskalii-kite ne sa na promociq ...vij razlog-liiki sa po merakliiki ...za plener[smilie7] [smilie6] [smilie3]

Дата:   15-12-05 22:16

ами vga има нещо вярно в това,но когато изникнат анганжименти,не ги оставям,работата е на първо място,но предполагам че в средата на януари,няма да имам никакъв анганжимент и ще се постарая да дойда на тази среща
може между другото да ги съчетаем Банско и Добринище
пък там някъде близко е и Елешница,там също е хубаво трябва да се посети[smilie24]

Дата:   15-12-05 22:19

аз пък имам специфично мнение за петричанките-опита ми показва че те са най-кандидатки за мерене на големи твърди обективи-и предпочитат канон да знаете! но съм виждал случаи в които и варио им харесва-зависи на каква се случи общо взето. а за банско-по тази причина ще ходя с приятелка, дано се спася от момчетата там :)))

Публикацията е редактирана (15-12-05 22:41)

Дата:   15-12-05 22:47

papi разбира се, прав си. работата е най-важна. дано тогава нямаш ангажименти и най-сетне да се запознаеме лично-е ако в събота минеш през ъндър 1 пак е възможно да се запознаеме де :)
Добринище е мястото където съм виждал с очите си най-якия бой с абсолютно непредвидим край-3 или 4 улици се сливат на центъра., някаква агитка се сби и отвсякъде заприиждаха хора които елегантно питаха дали боя е частен или могат да се включат. в крайна сметка стана яко меле а аз си седях в заведението на 5 метра и не можех да повярвам [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie25] иначе виж на Елешница, освен тая на пътя за манастира, не съм бил и ми е интересно. ма то и Гърция е близоа там едни скални манастири едни чудесии... не шегата настрана-януари ще е супер снежен и ще разбиеме рейтингите тука. не знам дали е редно да се организира-сайта няма да може да поеме всичките 120 000 уникални посещения които ще искат да видят снимките от Д2х-а... [smilie25] [smilie5] [smilie5]

Дата:   16-12-05 00:12

естествено че в събота вечер ще мина в Ундърграунд 1
,дори и в Ъндърграунд 2
та хайде да се организираме нещо за Банско Елешница и Добринище

първа  назад  1     всички  напред  последна