Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Батерии Uniross
Автор: Viper   
Дата:   27-06-04 18:58

Някой ползва ли такива?Какви са впечатленията ви от тях?

Отговори на това съобщение
 Re: Батерии Uniross
Автор: krazy501   
Дата:   27-06-04 20:17

Opredeleno dobri.Pravjat baterii za povecheto modeli fotoaparati na polovin cena ot originalnite a darjat poveche ot originalnite.Mislja che www.vali.bg e vnositel.Pone na men sa mi dostavili dosta.Imat i universalni chargeri za vsichki vidove baterii za kameri i fotoaparati

Дата:   27-06-04 20:29

Не ми трябва батерия за точно определен модел,утре ми пристига Canon-a а той работи с 4 стандартни батерии АА (като тези от 1,5V).Мисля да си купя комплект 4 батерии и зарядно но още не съм решил какви.Засега се двоумя между Uniross и Sanyo.

Автор: plamennk   
Дата:   27-06-04 20:57

Унирос приятелю, определено, на всичко отгоре и са доста по ефтини

Дата:   27-06-04 21:17

plamennk,и аз мислех че са по-евтини,но виж тук какво се получава: във Vali 4 батерии 1300 mAh със зарядно са 35лв без ДДС - http://www.vali.bg/?group=73&article=160&content=/article_content.php , а във ВИП Трейдинг http://viptrading.911.bg/a2/offers.asp?grid=11741&m=37гледам зарядно с 4 батерии Sanyo NiMh 2100 mAh за 38лв.Почти няма разлика в цената,а Sanyo 2100 определено ми се струва по-добре от Uniross 1300.[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Публикацията е редактирана (27-06-04 21:24)

Автор: siluet   
Дата:   27-06-04 21:17

Vzemi si GP 2100 s tiahnoto zariadno super sa zarejda gi za 2-3 h i darjat mnogo.

Автор: menthol   
Дата:   27-06-04 23:04

Аз ползвам Uniross 2300 и резервни 2100 mAh
Изключително съм доволен от тях.
Захранвам Canon A70 и изкарвам по 500-600 снимки с едно зареждане на 2-та комплекта. Това включва много светкавица и мноооого преглеждане на направените снимки на дисплея.
Уточнявам, че 500-600 снимки правя за 1 седмица на море примерно.
А комбинацията с Ultra fast charger, който е и с адаптер за 12V за кола я препоръчвам.

Автор: plamennk   
Дата:   28-06-04 10:39

аз взех зарядно X-press 150 с 4х1300 и още 2х2300 цялата работа ми излезе около 40 лв
един електротехник ми каза че бързите зарядни скапват бързо батериите, така че инвестирай в бавно зарядно(много по евтино е) и си вземи повече батерии за остатъка от сумата.

Автор: stoianp   
Дата:   28-06-04 14:09

Аз си взех от Вали UNIROSS зарядно + 6бр 2100 батери и отделно още 2бр батерии - за да станат 2 комплекта за А60 и ми излязоха около 45лв.
още не съм ги пробвал, но с 1300 UNIROS прави над 200 снимки с разглеждане и малко светкавица.

Дата:   29-06-04 00:07

Е,значи наистина не са лоши.Засега MITON ме "запаси" с два комплекта батерии за което много му благодаря.Обещавам да ги харча редовно[smile] !Stoianp,как мина морето[smilie3] ?Напълни ли картите на Canona със снимки[shtrak] ?

Автор: papi   
Дата:   29-06-04 01:27

panasonic AA2100 sa predpolagam po dobri

Дата:   29-06-04 08:22

И още как Viper. Ето тук има снимки:
http://www.cig.canon-europe.com/album/sharerec.html?id=C158D07D1D1DF2188D11844C019E9EE9&locale=en_GB

Дата:   29-06-04 19:44

stoianp,супер!Ще ги разгледам при първа възможност защото в момента нямам време.Казаха ми,че като притежател на CANON имам право да ползвам определен обем за качване на снимки на техен сайт.Май ти си се възползвал от тази възможност.Пиши за подробностите защото и аз се интересувам(а и вече си имам CANON A75[smile] да ми е честит[smilie25] )

Автор: unguzov   
Дата:   29-06-04 20:18

stoianp - имам малко въпросчета :)

1. Готино надуваемо легло - колко струва и от къде [smilie10]

2. Къде е това море? Аз вече се чудя дали да спя по опушени и мазни квартири....

Дата:   30-06-04 08:16

@Viper: Значи за БГ няма такава опция, но аз се писах англичанин и мина. Всичко стана през програмката ZoomBrowser EX - която си върви с фотоапарата.

@unguzov: Леглото е от Метро - има промоция и беше 29 лв - 140/190см. Имаше и други размери, но стигаха до 50 лв.
А това е къмпинг Каваци - на 5 км южно от Созопол. Много е яко. Особено ако си с кола и можеш да обикаляш напред-назад. Резервата и плажа преди това са на Аркутино, а камъните - до Приморско - устието на Ропотамо.
Яд ме е, че не можах да пощракам край Синеморец - ходих веднъж, но валеше.

първа  назад  1     всички  напред  последна