Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 проблем с олимпус д520
Автор: dss   
Дата:   05-12-05 18:20

зададох въпроса си в форумите на комексгруп но се сетих за този сайт и прецених че може би тук ще има някой по запознат... на въпроса:
от известно време интервала между снемането на две снимки се увеличи чувствително, първоначално смятах че е от батериите, но след като закупих нов комплект, пробвах и със други, но без ефект. камерата няма памет, но притежавам две карти (едната от които е оригинална - олимпус) с двете карти резултата е един и същ

някакви идеи?

Отговори на това съобщение
 Re: проблем с олимпус д520
Автор: veverica   
Дата:   05-12-05 18:36

ха, и аз имам това изкопаемо и да чукна на дърво още работи като пушка [smile] [smile]

това, което ми идва на ум в момента - пробва ли преди да ползваш която и да е карта да я форматираш в апарата? Още една идея, нямам апарата пред себе си, но май имаше функция reset, опитай и това.

Re: проблем с олимпус д520
Автор: dss   
Дата:   09-12-05 17:38

опитах с формата, но без резултат

а за опцията с ресета намерих "ал ресет", предполагам че това е дали да запомня настроиките на светкавица и т.н.

първа  назад  1     всички  напред  последна