Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 praktica luxmedia 5008
Автор: limper   
Дата:   30-11-05 11:25

Супер новобранец съм в фотографията , до сега съм снимал с photoclip 2.1, та да питам
заслужава ли си тази Praktica luxmedia 5008
някои ми я хвалят други я плюят трети незнят

казаха ми да пусна тука съобщение

мерси предварително

Отговори на това съобщение
 Re: praktica luxmedia 5008
Автор: Todd   
Дата:   30-11-05 11:26

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!

Автор: 4i4o-Joro   
Дата:   30-11-05 11:29

Тук ще ти кажат да бягаш далече от всичко на което пише Практика /за новите дигитални /

Автор: stoyan_5   
Дата:   30-11-05 11:50

В никакъв случай Практика.
Освен оптиката, останалото е боклук.
Също така преди време някой беше пуснал тема, че се повредил и не му признали гаранцията!
[smilie23]

Автор: tofo   
Дата:   30-11-05 12:15

Аз пък имам практика 5003 и съм си доволен. За да я псуват толкова сигурно си има причина, но аз не я виждам. Снимал съм и с някакво сони но не видях някаква особена разлика.

Автор: user   
Дата:   30-11-05 19:39

tofo, sigurno si bil slqp, tozi model bateriite napravo gi dava na kyso , 4e 4ak korpusyt gree. vypreki malko po- golqmta matrica, 6umyt e ujasen i nai - hubaviqt den v jivota mi be6e ,kogato uspqh da go prodam po4ti 4isto nov na polovinata ot cenata na koqto go bqh vzel. Praktika sa pylni obitaci i na faitova na koito se testvat camaeri , paktica, gi nqma, za6toto ne pravqt cameri. i az se bqh podlygal po starata im slava, no vemeto im izte4e... nqma po - lo6o ot praktica, nqma nqma. az zabrvaih da dopylnq, 4e tozi aparat ne moje da fokusira okolo 40% ot snimkite ne sa na fokus, a ako slojite 4isto novi baterii duracell alkalkni, to na 5-tata snimka, moje da gi izhyvyrlite.snima samo s nimh nad200mah i to gi gori za okolo 60snimki.[smilie10] [smilie10] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   01-12-05 10:42

мерси много
явно ще се насоча кум нещо друго

за kodak какво можете да кажете

http://911.bg/a2/offers.asp?tm=336&mo=1074&parent=5601&m=7

Публикацията е редактирана (01-12-05 10:44)

Автор: Стоев   
Дата:   01-12-05 13:20

От Практика на Кодак малко като "От трън та на глог", нека не се обиждат Кодакци, но впечатленията ми за Кодак-сапунерките не са добри, съдейки по видяното от снимките на един приятел - хубаво е че поне се разпознава кой кой е....

Дата:   01-12-05 19:18

Добре , препоръчайте ми нещо до 500лв с по голям обектив и с възможност за слагане на fisheye
[smile]

Автор: pacy4   
Дата:   03-12-05 18:00

za 500leva kupi na staro ot bazara kym foruma panasonic fz4,5 i ot sorata. Tova e nai-dobre za tezi pari. Ako dyrji6 da e nov, kupi Konica Minolta DIMage ot seriqta s golemite zoom-ove- 8-10x, te sa hubavi, ni6to ,4e sa AA baterii. Ako ne dyrji6 da e s golqm obektiv si vzemi Canon Ixus 30 ili 40- prekrasni aparat4eta. Nqma nedovlolen ot tqh. Po moq predcenka za marki pod 500lv narejdam v nizhodq6t red po ka4estvo- canon,Sony i panasonic,Konica-Minolta,Olympus,Nikon Tezi vsi4ki stavat i nqma da syjalqva6. Ostanalite- po- slabi pod 500lv-oviqt klas- (nizhodq6tiqt red prodyljava):HP,Kodak,Fuji. I nakraq- marki koito ti prepory4vam da ne kupuva6 na nikakva cena(redyt prodyljava)- Sanyo, Samsung, Praktica. Marki koito gi nqma tuk, sy6to ne kupuvai(ako ne sym propusnal ne6to). LI4no az ti prepory4vam da si kupi6 aparat s LI-Ion bateriq, koqto ne se vadi za da se zarejda. Vypreki tova Minoltata za koqto spomenah si zaslujava. Uspeh. I o6te ne6to ne kupuvai ot Metro za da ne syjalqva6- nqma da ti obqsnqvam za6to, 4e nqma da mi stigne polovin 4as[shtrak]

Автор: Стоев   
Дата:   03-12-05 18:36

limper написа:
...нещо до 500лв с по голям обектив и с възможност за слагане на fisheye ....
Колко по-голям го искаш и с какъв фишай ? [smilie5]

Ако благоволи да се намеси GenaDP, мисля че ще те уреди с търсеното от теб....[smilie3]

Само пусни една обява в Базар-а с този текст "нещо до 500лв с по голям обектив и с възможност за слагане на fisheye", Гената сам ще те намери....[smilie5]

[beer]
[beer] [beer]

Автор: HristoK   
Дата:   09-12-05 14:11

Добре де..няма ли нещо хубаво в този фотоапарат ?

Автор: pmartinov   
Дата:   09-12-05 14:16

.

НЕ . . .

.

Автор: PeterPAN   
Дата:   09-12-05 17:09

Zemi si ot metro Konika Minolta Z10
3Mp, 8x Optikal Zooom za okolo 366 s DDS
i karta 512(+50) mb na koiato pravi 300 snimki na max razdelitelna sposobnost

Za semeini i lubitelski snimki e super, edin priatel si go ze i e mnogo dovolen.

Vuv fotografiata spored men nai vazen e tozi zad viziora a ne texnikata, vupreki che pri opredeleni uslovia texnikata si kazva dumata, no za lubitelski snimki tova e edno ot dobrite reshenia spored men.

Inache kat zadobreish i suberesh pari moze da si zemesh DSLR tam razlikata e goliama veche.

S kakvato i supunerka da snimash se ste si e sapunerka i za lubitelski snimki ste ti vurshi rabota, zavisi kakvo ishaksh ot neia?

kat dorasnesh za DSLR moish spokoino sapunerkata da ia podarish na nekoi i da zimash neshto istinsko, razlikata mezdu dvete sistemi e ogromna i to nai veche zaradi razmera na matricata i ne samo

Автор: explorer   
Дата:   09-12-05 17:15

Стоев, хич не е невъзможно - един Пентакон 6 или Киев-60 с един Арсат 30мм фишай ще излезе горе-долу толкова, при това вади страхотни 6х6 диапозитиви, с каквито никой с никаква цифрова сапунерка не може да се похвали... обаче човек трябва да знае какво иска - със средноформатно желязо трудно ще снимаш пияните си приятели по-купоните, пък и няма вградена светкавица.
[beer]

Автор: arise   
Дата:   10-12-05 16:30

От Фотоклип на Практика! Ей тва се казва прогрес :)

първа  назад  1     всички  напред  последна