Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 струва ми се , че не се представяме добре с конкурса "снимка по песен"
Автор: plam   
Дата:   24-11-03 23:10

та ми идва наум - да намерим музикален критик или друг някакъв разбирач който да разгледа всички постнати снимки от всички категории и да ги свърже с песни - може да се получи нещо...

Отговори на това съобщение
 Re: струва ми се , че не се представяме добре с конкурса "снимка по песен"
Автор: BoneCollector   
Дата:   24-11-03 23:47

Не знам, ама хич не ми харесва тази разлика, че за снимката по песента "Кукла" са гласували над 50 човека (независимо от оценките), а за повечето други снимки по 5-10 [smilie9] Какво пречи да се дава НЯКАКВА оценка на творбата [smilie9] Все пак колкото повече оценки има за една снимка, толкова по-точна става крайната оценка за нея [smilie8]

Автор: feon   
Дата:   24-11-03 23:54

Аз си мисля, че има страшни снимки в категорията "см. по песен", но много малко са тези, които наистина дават образ на песента (по моему около 7/8). Мисля, че не трябва да се търси песен, текст, изобразяващ хубавите ни снимки, а да повървим няколко дни с някоя любима песен на уста и с апарат на врата и може би всичко само ще стане... Аз поне прекарах няколко дни, пеейки си едно парче на ФСБ (няма да се издам [smilie3] ) и като си зарворех очите образите сами изникваха пред очите ми... сега се надявам, като изщракам лентата, дано съм уловил някой[smilie25]
.[beer] [smilie21]

Автор: feon   
Дата:   24-11-03 23:58

Re: BoneCollector Чакай, това е още първо гласуване - като наближи класирането ще видиш масови 2ки, 3ки и 66666666 [smilie22]
пък и наистина малко снимки по песен могата да накарат човек да гласува [smilie11]

Автор: boni   
Дата:   25-11-03 00:06

Аз мисля,че се представяме добре.Напълно достатъчно е за 3-те месеца през които ще тече конкурса да съберем 30 ,максимум 40 снимки,които да стават за изложба.Конкурсът не е лесен и се иска малко повече въображение.До момента мога да кажа че има около 10-12 наистина сполучливи снимки в галерията "Снимка по песен" До края на конкурса има още мнооого време.Сигурен съм че ще се съберат снимки за една музикална изложба.

Автор: murnau   
Дата:   25-11-03 00:23

а да повървим няколко дни с някоя любима песен на уста и с апарат на врата и може би всичко само ще стане..
Tva e naj-dobroto i istinsko, ama koj sha mi poviarva...che tva det sum go snimal e pod vlianie na TI TI TI moia lubov, na Najdenov?[smilie11]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   25-11-03 09:23

feon :)) съветвам те да повървиш така и при други песни, да изснимаш 10-ина филми..поне да не ти се развали удоволствието, преди да пуснеш нещо, защото онзи които ще ти го гледа и изкоментира след минута, дали ще е също фен на това, на същата вълна, и дали и тои ще го е мислил толко :)))...[smilie24]

Автор: nikonf100   
Дата:   26-11-03 13:20

аз не мога да разбера това проблем ли е че моята снимка има доста гласове???? снимки в други раздели също имат доста че и повече от моите гласове[smilie11]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   26-11-03 17:08

Никон - не е проблем. Трябва да те радва, че толкова хора са те разбрали и гласували добре, намерил си им разковничето, и това което търсят в тази песен. Другите разгледал ли си, има и добри неща, има и лоши. Сигурен съм, че доста , като feon са се амбицирали и трошат време и мисъл по това, спецификата на конкурса е такава - ако снимаш сега по него, а прибързаните и незадълбочени коментари изобилстват, за разлика от смислените, изобщо липсва по широкия интерес на тия, дето могат да ги направят. И аз имах големи идеи (големи като трудност, и време да се реализират, въпреки, че никога не съм си падал по постановки...сега ми беше станало кеф и щях да направя), но докато "проучвах пазара" нещо ми мина мерака, и сега не ми се реализират...така или иначе, сигурно ще ги направя, като някога ми доиде пак музата :) Така се вижда откъм мене, пък може и да е наопаки.

Автор: Katya   
Дата:   26-11-03 17:49

а кои снимки до тук са от хубавите?
за ориентир просто питам!

Автор: boni   
Дата:   26-11-03 18:22

AMi razgledai gi po data ili po reiting i sama preceni.

Автор: Katya   
Дата:   26-11-03 18:48

ставаше въпрос авторитетите тук да се изкажат.

Автор: J0R0   
Дата:   26-11-03 21:01

А кои са авторитетите?
Че да се изкажат.

Автор: nikonf100   
Дата:   26-11-03 22:44

съгласен съм че има добри попадения както има и попадения които някак си не си пастват примерно мен ме кефи снимката на жоро (детство мое...) обаче тя не участва поради добре известна прчина [smilie2]
освен това има още два месеца и съм сигурен че щом свърши конкурса на одисей народа ще се мобилизира и ще почне да качва на музикалния конкурс
както се казва още е рано да правим оценки минало е едва 1/3 от времето [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна