Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Няколко въпроса за Sony DSC-S60
Автор: Jacket   
Дата:   06-12-05 13:12

Здравейте, отскоро имам такъв апарат и естествено имам няколко въпроса за него :) Като цяло съм много доволен, особено като се има впредвид цената му.
Прави ми впечатление обаче, че обектива има много странен луфт и при леко поклащане потраква малко неприятно. Нормално ли е това, или моя апарат има проблем?
Второ, с какво е хубаво да се чисти обектива? Вчера ми оставиха много хубав отпечатък отпред и като опитах да го тръкна с хавлиена кърпа не получих очаквания резултат, а само едно проскърцване... най-вероятно от антирефлексното покритие. Удачно ли е изобщо да се търка обектива, или може лесно да се издраска.

Отговори на това съобщение
 Re: Няколко въпроса за Sony DSC-S60
Автор: Darksorrow   
Дата:   06-12-05 13:16

Не търкай обектива. Има специални четчеици за тая работа, а мисля и, че го чистят на някои места, със сигурност по-добре от теб ще е:)

Автор: stoyan_5   
Дата:   06-12-05 13:20

Горе в тулбара имаш един бутон "Търсене"!
Та напиши там въпроса си за чистенето и ще видиш как става![smilie24]

Автор: Jacket   
Дата:   06-12-05 13:44

Благодаря за отговорите. Засега стигнах до този сайт - http://www.cleaningdigitalcameras.com
Ще поразгледам още :) Дано само не съм надраскал обектива с едното тръкване което направих... [smilie8]
Дано някой знае отговор и на другия ми въпрос [beer]

Автор: Olinka   
Дата:   06-12-05 18:18

Пиши ми на Кю-то-мога да ти кажа това-онова за този апарат [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна