Автор: matasel
Дата: 05-12-05 08:59
Понеже виждам, че имам "големия шанс" за втори път през членството си в този форум да стана "всеобщ любимец" засягайки, макар и косвено, любим автор, се чувствам длъжен да обясня.
1. Снимката на Evil_AVI е третата любима снимка, която съм качил в любимите си снимки от общо 19 такива!
2. Снимката на Evil_AVI е качена през февруари, а аз видях "Водните скулптури" вчера (4-ти декември) и сега не успях да извлека информация кога те са качени в онзи сайт. Следователно съществува вероятност авторът им да е взаимствал идеята от фото-форума и от снимката на Evil_AVI в частност. Не е изключено и двамата да са стигнали до тази идея независимо .
3. Да в моето изказване има ирония, но иронията е типична за много мои изказвания. Не съм я насочвал към никого пряко с даване на линкове и подобни. Жалко, че съм засегнал Evil_AVI .
4. Признавам, че техническото изпълнение на снимките във "Водни скулптури" ми харесва повече, ама човекът там май изкарва пари от това
5. Evil_AVI, мен в този форум са ме обвинявали пряко, че съм крал идея за врабец, къпещ се във фонтан. Беше ми твърде неприятно. Съжалявам, че си почуствал, че моята ирония е насочена към теб. НЕ, НЕ Е НАСОЧЕНА КЪМ ТЕБ. Тя просто трябваше да бъде безобидна ирония, но явно си я почувствал различно. Съжалявам за това и се извинявам, че съм те засегнал без да искам!
6. Наистина не мисля, че само нашенци крадат от "развитите". Те "развитите" как крадат идеи (не само за снимки, разбира се)- бедна ви е фантазията
7. А що се отнася до снимки на капки и през тях идеята не е нито твоя нито на г-на/г-жата. Аз за първи път видях такива снимки през 1978 - имаше изложба "Фотографията в САЩ". Сигурен съм обаче, че такива снимки са правени много, много по-рано. Така че
|
|