Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Fuji FinePix S5100 и карта 1GB
Автор: tm   
Дата:   22-11-05 13:11

Някой знае ли дали този модел поддържа карта 1 GB ?
Предварително благодаря на отзовалите се !

Отговори на това съобщение
 Re: Fuji FinePix S5100 и карта 1GB
Автор: mistrall   
Дата:   22-11-05 13:19

Да , поддържа със сигурност , може да снимаш на RAW без проблеми до 122 кадъра ..

Дата:   22-11-05 13:32

mistrall багодаря много,защото където и да търся все попадам на до 512МВ[smilie24]

Автор: hvar4ilos   
Дата:   22-11-05 13:36

tm, а доволен ли си от апарата?!

Дата:   22-11-05 19:18

Тои е подарък за сина ми.
Още не съм го пипнал[smilie5]
Все още се колебая за картата[smilie11]
Нещо ме притеснява - пише някаде ,че 1ГБ трябва да е тип М,а тя не поддържала видео-трябва още да турся информация....

Автор: Стоев   
Дата:   24-11-05 13:26

Защо не го домъкнеш на някоя фотографска сбирка и да опиташ с по-голяма карта, ако не може да опиташ в магазина?

Дата:   24-11-05 15:04

Стоев, спрях се на 512 МВ.
От малък град съм и трябва доста уговорки и съвпадения.
Благодаря ти[smilie24]

Автор: marov   
Дата:   08-12-05 15:14

shte se radvam da spodelite vpechatleniata si za tazi kamera [shtrak] [shtrak]

Автор: suny_s   
Дата:   08-12-05 21:28

Разгледай профила ми ако желаеш,снимам с Fuji S5500.[shtrak]

Автор: pro_01   
Дата:   09-12-05 11:08

аз цъкам с такъв вече 7-8 месеца и въпреки че не искам да звуча в просташкия стил "мойто си е най-хубаво", за момента съм доволен много. допада ми и като дизайн, и като поведение, и като функции, и като качество на снимките.

има два основни недостатъка:

1. ръчния фокус - мъка! първо autofocus, че после превключване на ръчен, че натискане на 2 копчета едновременно, а напред, а назад и всичко това без НИКАКВА визуална индикация освен ако не си в пълна тишина и не чуваш лекото мъркане на обектива. иначе ще се чудиш доста дали изобщо нещо става. 2-3 пъти ми се случи и ситуация тип телевизор велико търново - докато е отворен капака за настройките всичко е окей, като го затвориш - картината се разваля. та и при мен така - докато фокусираш всичко е чудесно, после на снимката се оказва, че фокусът малко е мръднал. лесно се порправя с префокусиране в избраната посока и тогава на превюто изглежда размазано, но снимката е окей. пак казвам, не се случва постоянно, но не можах да разбера в какви случаи става.

2. компресията на jpeg-овете. настройка за нивото й има само в 4mp режим. при другите снимките направо се мачкат по предварително настроен профил, който според мен е доста агресивен и за съжаление в по-тъмни фотографии си му личи. аз снимам на 2mp и ми е малко досадно.

конкретно по въпроса с гигабайтовата карта, 100% се поддържа - като купувах моя имаше комплект с такава карта, но аз взех с 512.

апаратът е чудесно разположен ценово като се има предвид, че е slr style. въпреки, че в момента мисля как да го продам и да взема s9500 [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна