Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Peter Gabriel
Автор: peter   
Дата:   22-06-04 09:49

Някой да е бил снощи на концерта и да е направил снимки?

Отговори на това съобщение
 Re: Peter Gabriel
Автор: Niko24   
Дата:   22-06-04 09:54

https://photo-forum.net/i/24672

Автор: J0R0   
Дата:   22-06-04 10:21

Концерта беше върха! Страхотен саунд! Страшни парчета!
А в началото докато пя Ред Рейн имаше едни облаци някъде към Елин Пелин и святкаха светкавици, абе и природата се включи в шоуто!
Срещнах Емммо и Феон преди концерта, както и Светльо Драгиев, дано са направили някакви снимки.
[beer]

Автор: emmmo   
Дата:   22-06-04 11:31

Не съм снимал.
Но концертът наистина беше изключителен. Не случайно му се носи името, че е перфекционист. Въобще много естетска и пипната работа.
Учуден и разочарован бях от сравнително малкото публика. В петък на концерта на Джудас имаше може би два пъти повече народ. Това ме кара да си мисля лоши неща за меломаните в България.

Автор: peter   
Дата:   22-06-04 13:54

В България е ясно - Славчо и Азис. Сега ще видим в този форум как стоят нещата - засега Лили Иванова събра голямо одобрение.

Жалко, че не беше в НДК, защото Академик е малко като селски мегдан. За наша утеха концертът в Атина е бил доста по-орязан, отколкото този тук.

Автор: Ирка   
Дата:   22-06-04 14:16

емммо,аз пък ти се чудя,че се чудиш за малкото публика.Щот аз вече свикнах да не се чудя ,като ми се чудят "как го слушаш тоя,бе!?" [smilie2] [smilie10] [smilie2]

Автор: mir4eto   
Дата:   22-06-04 15:44

Аз също бях на концерта, но не снимах [smilie2]
Определено беше шоу от класа, въпреки че дойде само с един ТИР, а по принцип пътува с девет [smilie10] И какво шоу прави с цялата тая техника... Преди няколко дена беше свирил пред 100 000 души, но тук бяха около 4000 - имаше 3000 продадени билета + покани и нелегално влезнали. Направо съм възмутена от хората в тази страна ...

първа  назад  1     всички  напред  последна