Автор: boni
Дата: 21-11-05 13:47
На последната родителска среща класната на 1-ви Г,където учи и моя бандит, се оплака, че и е трудно да се справи с дисцпилината. Децата не се притесняват и от наказания и когато тя им казвала да излезнат наказани на дъската и отговаряли "Глей си работата"
Та чудихме се какво да направим по въпроса и на мен ми хрумна идея вместо наказания (които така и така не може да се приложат) да има поощрения:) Идеята ми беше да им организираме фото конкурс с награди:)
Всеки понеделник в часа на класния, госпожата да определи кои са били най-послушните деца през седмицата и те да имат право да снимат с моя Д70 съучениците си .Следващия понеделник нося най-добрите снимки, закачаме ги на таблото и давам малки награди на най-добрите А накрая на учебната година, като се посъберат снимки и поснимаме и навън, може да направим и малка изложба в училището:)
Днес беше първия снимачен ден. Купона беше супер як, хлапетете ми взеха акъла
За 30 минути успяха да снимат 5 от най-най-послушните деца за предишната седмица. Обяснявах на всяко дете по 1 минута как се снима. Бях нагласил апарата на basic настройки, но другия път ще го сложа на пълна резолюция, за да печатаме после за изложбата, че като гледам ще има шедьоври
Ето какво заснеха младежите :
http://belfo.photo-forum.net/1-vi_g_klas/index.htm
|
|