Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да е срещал такъв дефект /HP photosmart 945/
Автор: sirius   
Дата:   16-11-05 22:28

Появиха се едни хоризонтални линии по дисплея. Нещо като кофти картина на телевизор - основно в долната част. И се вижда отчетливо разтягане в "долната" част /апарата хоризонтален/. Понякога снимките излизат добре, но повечето са с това разтягане и линии. [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да е срещал такъв дефект /HP photosmart 945/
Автор: gbdesign   
Дата:   16-11-05 22:49

Ako se opitva6 da go podkara6 s niakakvi obiknovenni baterii, taka se polu4ava[smilie7]
Sloji si NiMH 2100 ma. akumulatori i vsi4ko 6te bade nared[smilie24] Az moia sam go probval sas vsiakakvi baterii i raboti samo s Durasell. Iavno ima momentni pikove v konsumaciata na elektri4estvo i baterii pod 1 Amper ne mu ponasiat. No pak s 4itavi akumulatori raboti perfektno.

Автор: sirius   
Дата:   16-11-05 23:41

добре че не можах да развия болчетата https://photo-forum.net/static/forum/2005-12/htcz3882.JPG
http://smilies.sofrayt.com/%5E/u/ninja.gif под светкавицата, че се сетих за форума утре ще пробвам с батериите [smilie25]

Публикацията е редактирана (16-11-05 23:42)

Автор: AngeNik   
Дата:   17-11-05 02:38

HP 945 има консумация ~2A,така че задължително добре заредени NiMH акумулаторни батерии.

Публикацията е редактирана (17-11-05 02:40)

Автор: ZENTEX   
Дата:   17-11-05 08:52

Той като руски телевизор работи....един вид[smilie5]

Автор: twix   
Дата:   17-11-05 10:16

Ползвам същия апарат, и имах същия проблем. Оказа се, че една от четирите батерии от комплекта е сдала багажа. За по-сигурно пенсионирах целия комплект и нещата влязоха в релси.
Предишната ми машина беше Photosmart 850 (купих с новата защото на старата светкавицата ми изгоря, сега ползвам "осемстотин и петдесятката" само за дневни снимки). От ползването на апарати НР за последните наколко години стигнах до извода, че те са доста капризни по отношение батерии и карти. Но с това се свиква, особено ако става дума за прости хорица като мене и тебе, свикнали с руски телевизори, а не родени с Hasselblad в ръката като нашия съфорумец ZENTEX.
Така че дерзай! Щом е в ред задвизьорното устройство, нещата се оправят!

Автор: ZENTEX   
Дата:   17-11-05 10:42

Майтап бе twix,нищо лично.Тези които ме познават си знаят че съм голям зевзек.

Автор: graphic   
Дата:   17-11-05 11:10

И аз с такъв снимах, докато не го строших [cool] Добре че е служебен[smilie18] Като цяло обаче изобщо не съм доволен от модела, може би щото предния ми служебен беше Олимпус, много е бавен, не ми харесва меренето му, адски тъп автофокус, няма ни тиф ни роу... 5-те му мегапиксела са нереални според мен, щото на фул сайз дори кадър в идеални светлинни условия е пълна скръб, а бе не знам, сигурно аз не разбирам, ама като се сетя и за некадърната сервзна поддръжка в Бургас - мале мила.

Автор: twix   
Дата:   17-11-05 14:36

Мда, сервизната поддръжка е пълна скръб не само в Бургас.
Преди време една песъчинка (както разбрах по-късно) ми беше блокирала палеца, който спира у пуска светкавицата в отворено или затворено положение. Помислих, че е сериозна авария, отидох в Стемо , дето са голяма работа и са оторизиран сервиз на ХР, а там един мунчо ми казва - ако е в гаранция, ще го сменим, а ако не е - сори, не можем да направим нещо, хвърли го и си купи нов. И като го питах тоя серсемин той сервизен техник ли е, или магазинерка, дето сменя старото с ново, ми се разсърди.
Иначе от апарата съм доволен. Може и да е субективно, не знам.

Публикацията е редактирана (17-11-05 17:11)

Автор: veronichka   
Дата:   18-11-05 10:38

Мерси за информацията! Имам същия проблем с 935.
Имах същите подозрения, че се дължи на батериите.
[smilie24] Оказва се, че наистина е от това.
[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна