Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 2 въпроса
Автор: natassja   
Дата:   16-11-05 15:28

здравейте.
бихте ли ми препоръчали място,където вадят добре снимки от цифров фотоапарат?
много искам да си поръчам да си извадя на хартия снимки чрез фото-зоната,но една от тях не е стандартен размер - искам я на хартия 9/13 с два и отстрани да се получат две ивици,а не както направиха в едно фото-да ми разтегнат и да стане на квадратчета.та вторият ми въпрос е мога ли по някакъв начин да изкажа тази си претенция да не се променя размерът на снимките,а не да посочвам стандартен размер,във фото-зоната.
мерси предварително![smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: 2 въпроса
Автор: boni   
Дата:   16-11-05 15:38

В свободното поле за коментар във фото зоната ,където си пишете адреса и телефона, може да напишете точно какви са ви изискванията.

Автор: Yan   
Дата:   16-11-05 16:03

това обяснение да го беше дала във фотото.

Автор: meyz   
Дата:   16-11-05 19:15

nattasia
zapoviaday na Hubtcha 2 do fantastiko! tam sum
ili fotolan.info

Дата:   16-11-05 21:46

мерси за отговорите![cool] [smilie5] [smilie18] [beer]

това обяснение го дадох около осем пъти във фотото и ме увериха,че всичко са разбрали.......
особено настоявах с обясненията,защото ми беше спешно....снимка,която аз си бях форматирала 5 на 6 и онбяснила,че я искам на хартия 9 на 13 ми я извадиха разтегната цялата на 9/13,при което ми се наложи да ИЗРЯЗВАМ от друга голяма снимка з ада се получи........щото снимката я бях направила специално да се носи в портмоне.......

Дата:   17-11-05 18:31

а как мога да си получа снимките във фото,без да плащам за куриер?

първа  назад  1     всички  напред  последна