Автор: boni
Дата: 19-06-04 23:19
Интересно от кого Нокия си купуват LCD панелите за GSM-ите вече втора година:))
Самсунг наистина не е фотографска марка,но последните и модели са доста добри.Преди 2 години не бяха добри. До миналата година по-евтините модели не бяха добри(101,201),но новите модели са качествени,включително и в ниския клас. Казвам ви го като човек,който работи с марката ,без да се изсилвам. Знаете ,че въпреки ,че продавам Самсунг ,съм имал Канон,Никон,Сони,Олимпус и т.н. и винаги споделям впечатленията си от тях.
Разбира се Канон ,Никон,Сони са класика,но все пак по мои наблюдения в България се продават около 800 дигитални апарата Самсунг месечно,а в сервиза към настоящата дата има общо 9 апарата.
Към момента моделът V4000,остана единствен в ценовата си категория,който продължава да използва голямата матрица на Сони 1/1.8",докато почти всички останали марки минаха на 1/2.5" и 1/2.7",защото е по евтинко ,а и без друго народа не разбира и гледа мегапикселите първо.
Примерно 3mp А75 е с по-малка матрица от V3 и като шум е по-зле...
На много хора от форума до сега съм продал изгодно V4 и не помня до сега някой да се е оплакал от качесвтото на този апарат.
Общо от този модел(V4) в БГ има продадени за 1 година точно 628 апарата(първата цена беше 919лв ,последната 469лв) и не знам да има нито една рекламация относно качеството на картината или от техническо естество.
Публикацията е редактирана (19-06-04 23:24)
|
|