Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 По въпроса за "замръзването" на техниката...
Автор: Pulsar   
Дата:   13-11-05 02:35

Днес с гусин Бориссов се отплеснахме да снимаме язовир Батак и не само :-))... Направо си водехме времето с нас. НО в момента, в който ми притрябва просветка (Canon 550EX) се оказа, че нямам никакъв контрол над светкавицата.
- Температурата около 0 градуса
- Батерии Sanyo 2300mAh пълни догоре
- никакви съобщения на тема грешка или подобни.
От току що закупеното ми Apacer Steno 311 40GB, при гарантирани 60 минути даунлоад на снимки (може да е защото батерията е съвсем нова) успях да сваля около 6GB само (4,30 мин. на 1GB даунлоад при Lexar Pro WA40Х)...
При бракетинг и около 3-4 кадъра в сек на моменти, без да се впускам в много привюта, батериите (2Х 1100mAh във вертикалния грип) на D60-ката ми започнаха да падат стремително бързо, а принципно издържат средно 1500 кадъра +. Честно да си призная, бях се настроил на тема бърз провал.
Не знам как е при другите модели и марки, но държането под якето и на топло в колата оправи доста положението... Та думата ми беше все пак една идея напред ако ще излизате на балкански пленери...
Скоро ще видите и резултатите :-))

Отговори на това съобщение
 Re: По въпроса за "замръзването" на техниката...
Автор: Стоев   
Дата:   13-11-05 02:40

Давайте фотките [beer] [beer] [beer]

Автор: Pulsar   
Дата:   13-11-05 02:47

Даваме, даваме, ама ще е утре :-)

Автор: onlineivo   
Дата:   13-11-05 10:24

Утре сме [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна