Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ihagee Corona
Автор: юнга   
Дата:   11-11-05 18:23

Един приятел ме помоли да му помогна да разбере колко струва наследството му?
Камерата е Ihagee Corona с обектив Coronar f4.5/24mm и затвор Friedrich.
Към камерата има 2 куфара с плаки.
Предварително благодаря на всеки който има идея за какво става дума!

Отговори на това съобщение
 Re: Ihagee Corona
Автор: adonchev   
Дата:   11-11-05 19:38

Само на едно място намерих цена - 300 EUR тук (търси Corona). В тази страница пише също че можеш да ги помолиш за оценка ако имаш нещо което смяташ че си заслужава. Най-добра представа за действителната стойност би ти дал пазара - e-Bay или нещо подобно. Мисля че до голяма степен тя зависи от козметичното и функционално състояние на камерата, но ако не е рядък модел с колекционерска стойност и перфектно състояние едва ли би надхвърлила горепосочената. Проверих в e-Bay, но там в момента няма търг за такава камера и скоро не е имало, така че по-реални данни не мога да ти дам.

Автор: dekov   
Дата:   11-11-05 19:39

Не ми се вярва обектива да е 24 мм. По вероятно е 24 см. Какъв е размера на плаките?
Добре е да има и снимка на камерата.

Автор: юнга   
Дата:   11-11-05 20:12

Благодаря!
Деков, прав си. Моя е грешката при изписването.

adonchev и ти си прав. И на мен ми се върти в гравата да се обърна към някой Ihagee кръжок, за да помогна на човека.
Първо обаче трябва сам да видя камерата и да се прецени в какво състояние е и какво трябва да се прави по нея.

първа  назад  1     всички  напред  последна