Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 По темата "Едно малко /фирмено/ въпросче или размисли на тема официален вносител
Автор: sd   
Дата:   10-11-05 12:48

Тъй като явно много от продуктите, които се внасят официално в България,въпреки усилията на българските търговци да ги предложат на клиентите на цена адекватна на европейската има доста отклонения, си позволявам Ви предложа следното: Относно продуктите които фирма Интер Дата Системи предлага на българския пазар, Ви предлагам да проверявата цените и местата, където можете да намерите продуктите при нас. Аз и колегите можем да ви насочим към магазин, в който може да се намери търсения продукт на препоръчителната крайна клиентска цена. За тази цел давам и координатите на които можете да ме намерите: тел: 02 / 818 60 65 или мобилен телефон: 0888 307 515; e-mail: s.dragiev@ids.bg; ICQ: 201-107-630: За продуктите на Konica Minolta, Lowepro и Sigma съм на Ваше разположение. И във връзка с един опит да ми бъде зададен въпрос по E-mail искам да ви помоля следното: Ако не отговарям на изпратения мейл - моля проверете по стария изпитан начин /телефон/ дали въобще този мейл е стигнал до мене или се е загубил някъде по мрежата.
С поздрави към всички снимащи колеги
Светослав Драгиев

Отговори на това съобщение
 Re: По темата "Едно малко /фирмено/ въпросче или размисли на тема официален вносител
Автор: PeterPAN   
Дата:   10-11-05 13:09

Kakva e cenata na Dynax 5D

Re: По темата "Едно малко /фирмено/ въпросче или размисли на тема официален вносител
Автор: titon   
Дата:   10-11-05 13:14

а защо не си пооправите малко уебсайта www.ids.bg [smilie11] . Като официален вносител предполагам можете да предложите доста повече информация, по-актуална и по-подробна.

Автор: tofo   
Дата:   10-11-05 13:44

Аз най - важната информация за апаратите не видях. "Безплатните" бонуси към какви цени на апаратите вървят.

Автор: nemchev   
Дата:   10-11-05 13:45

ами титон е адски прав...1000 пъти зададох въпрос за едни цени и точно 999 пъти не ми отговориха....един път получих мейл в който най-любезно ми беше предоставена ценова листа...така поне пишеше в мейла...ама ценова листа така и се не показа...помислих си че аз съм изпърдял нещо и повиках друг човек да провери ма и той изкуфял се оказа...така че не се сърдете като губите клиенти...бях задал конкретен въпрос...трябваше само две цифри да напише някой дето се занимава с отговорите на имейлите....нищо лично против теб или други от интер дата системи...само да си вършите по читаво работата...мен ме изпуснахте като клиент

Re: По темата "Едно малко /фирмено/ въпросче или размисли на тема официален внос
Автор: ecobo   
Дата:   10-11-05 14:41

А кога ще им дойде акъла на тия от КанонБГ? Цените им са потресаващи[smilie23]

Re: По темата "Едно малко /фирмено/ въпросче или размисли на тема официален внос
Автор: GM   
Дата:   10-11-05 14:45

ecobo написа:

> А кога ще им дойде акъла на тия от КанонБГ? Цените им са
> потресаващи[smilie23]
от къде да дойде?[smilie8]

Автор: PeterPAN   
Дата:   10-11-05 15:16

Mi titam iasno i tochno za Dynax 5D

Автор: Filipov   
Дата:   10-11-05 15:44

PeterPAN , моля те обади се в Коника Фотолан и питай. Там го има, но не помня цената.[smilie24]

Автор: fat   
Дата:   10-11-05 19:42

SD

da si obuchite targovcite ot VIpimex deto prodavat printerite i tehnite serizni tehnici che nekoi den moe i da yadat boi che nali to takova .... [beer]

Автор: nemchev   
Дата:   11-11-05 10:11

и пак няма отговори....ей тия от идс....пуснахте мухата и айдеее....кои от де е[smilie11] [smilie11]

Автор: n1x0n   
Дата:   11-11-05 12:29

Човека е оставил телефон за контакт, може да няма време да виси по форумите.

първа  назад  1     всички  напред  последна