Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 залязващ бизнес ли са `фатоателиетата `
Автор: stenly   
Дата:   08-11-05 21:57

Вчера си говорих с един познат дето си има фотостудио с минилаб -решил да си затваря ателието. Полицията -вика , ми вземет и паспортите пък и с тези дигиталните щтракалки хората и любителски снимки не си копират...

Та се замислих- не се сещам друг бизнез дето толкова зле да му влияе дигитализацията.

Добре че се отказах навремето от фотоателиетата!

Отговори на това съобщение
 Re: залязващ бизнес ли са `фатоателиетата `
Автор: C41   
Дата:   08-11-05 21:59

не, процъфтяващ, за тези, които се ориентират на време...

Публикацията е редактирана (08-11-05 22:01)

Автор: lacho   
Дата:   08-11-05 22:18

Според мен ще оцелеят само тези които си разбират от работата /последните дигитални нововъведения/ и веригите които имат много пари и могат да си позволят да купуват дигитални машини и да правят лъскави магазини... няма друго спасение... този проблем съм го мислил преди около година и съм му правил анализ, от малките ще оцелеят само тези които освен да снимат могат и да пипват нещата на ПЦ-то.Макар че според последните изследвания в областта на цифровата фотография, клиентите с се научават лека, полека да си копират цифровите снимки, не само да си ги разглеждат на монитора /или телевизора/ като тенденцията е, че в Япония /която е с около 5 години напред/ са започнали масово да се копират снимки от цифров носител. За сега толкова по темата.

Автор: navy   
Дата:   08-11-05 22:42

Лошооо
Лошооо
Тук е момента Волокин да влее свежа кръФ
[shtrak]

Автор: asb1   
Дата:   08-11-05 23:05

нема се плашиш...срещу нас ги има три, и това не им попречи за едни паспортни снимки, да ме направят на маймуна, и визуално и да ме изкарат изнън нерви...няма да стъпя повече там....! Направо се чудя на тази момичета защо някой не им обясни как се работи с тази техника....!

Автор: lacho   
Дата:   08-11-05 23:08

Ами точно за това говорех... няма кои да им обясни как се работи... като не са собственици... пък и да са като не разбират... язък за техниката[smilie5] [smilie19]

Автор: yan   
Дата:   09-11-05 10:51

до 3-4 год ще останат по 1 в квартал

Автор: explorer   
Дата:   09-11-05 10:53

Аз пък си си мислел обратното... да взема да направя едно изцяло аналогово студио за ръчно копиране с хубав увеличител и т.н. и да се копира само от 20х30 нагоре. За маниаци.
[smilie5]

Дата:   09-11-05 10:58

къде са тия маняци!?!
всеки втори влиза с въпроса "колко струва...?"

Автор: GM   
Дата:   09-11-05 11:03

мдааааааа

Автор: explorer   
Дата:   09-11-05 11:04

Ми де да знам... какво, само аз ли съм останал дето бих си платил за хубаво недигитално увеличение?

Дата:   09-11-05 11:44

ми пробвай.

Автор: stenly   
Дата:   09-11-05 12:54

аз бих платил за добро аналогово уселичение дай да пробваме .Еxplorer как да се свържа с теб.

Автор: djidji   
Дата:   09-11-05 13:53

Цифровизацията на фотографията със сигурност я променя, не я погребва. Помисли, преди 10г (да кажем - бумът на малкото студио с минилаб) колко хора са се интересували от Фотография? Снимки - с камиони, работа до посред нощ, но в множеството си - снимки на маса. Днес хората се интересуват от фотоапарати, сравняват модели, аксесоари, пишат по форуми. Демек - парите пак са там, но трябва и ти да се промениш, за да ги вземеш! Аз преди 10г. снимах до 3 ленти месечно и ги копирах, сега копирам по 50 снимки годишно, но познай сега или тогава давам повече пари за фотография... списания, филтърчета, стативчета, ей, разорихте ме бре![beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна