Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Портативен фотопринтер...кой???
Автор: Lyubomir   
Дата:   08-11-05 18:03

Кажете някой модел портативен фотопринтер, който да вади качествени снимки 10/15.

Отговори на това съобщение
 Re: Портативен фотопринтер...кой???
Автор: asahi   
Дата:   08-11-05 18:07

Напиши "фотопринтер" в търсачката и глей кво става!

Автор: Стоев   
Дата:   08-11-05 20:16

Направо приготви 250лв, бегай при Бони за талонче за отстъпка (ако важи за промоции) и после до Техномаркета за Цанонско принтерче [smilie5]

Голем кеф е за тази, дето рядко принтират и поръчката през Фото Зона се явява Баси и Скъпотията за единични фотки [smilie5]

[beer]

Автор: nas   
Дата:   08-11-05 20:39

Препоръчвам ти Фуджи термопринтер работи с рола за 40сн ползвам го и без компютър[smilie24]

Автор: Ted_74   
Дата:   08-11-05 20:57

То зависи и консумативите - цена /1 бр. снимка.

Иначе ...

Дата:   08-11-05 23:49

Цанонското 24лв за 36 снимки.

Ето Темичката , дето има малко за цени на консумативи.

Автор: Lyubomir   
Дата:   09-11-05 17:53

А какво ще кажете за HP Photosmart 375, награден е от TIPA за тази година.

Автор: pinko   
Дата:   09-11-05 18:06

Автор: Lyubomir
Дата: 09-11-05 17:53

А какво ще кажете за HP Photosmart 375, награден е от TIPA за тази година.

Ми кво да кажем, НР са си платили и принтерчето е спечелило, кво толкова, няма лошо...

Автор: Mr.JB   
Дата:   09-11-05 21:41

Преди да си вземеш принтер прецени колко пари искаш да дадеш, като трябва да имаш предвид че снимките не излизат много евтино...ако няма да печаташ често това няма да е голям проблем. Другото което е да видиш какво предлата съответния принтер - последните модели имат вграден IrDA или bluetooth, което си е голяма екстра понеже може да печаташ без кабели и от различни устросйтва (като GSM примерно), стига да има възможност да се ползва на батерии (друга екстра [smile]). последното за което се сещам е скоростта на печат и най-вече размера на снимката (за момента повечето са 10х15 см).
Аз лично съм си взел едно Canon-че CP600 и съм много доволен....

Дата:   09-11-05 21:59

Mr.JB написа:
.....
Другото което е да видиш какво предлата съответния принтер - последните модели имат вграден IrDA или bluetooth, което си е голяма екстра понеже може да печаташ без кабели и от различни устросйтва (като GSM примерно), стига да има възможност да се ползва на батерии (друга екстра [smile]).......
Туй за инфрареда сериозно ли го написа? [smilie5]
Мче то по-лесно да си закачиш кабела, вместо да нагласяш принтера към инфраред оченцето на лаптопа [ezik]

Туй за печатенето през bluetooth от жиесемата няма да го коментирам [smilie5]

Ама батерията като опция бива, макар и да не бих понесъл принтера по планините, където няма ток [smilie3]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   09-11-05 22:07

[smilie5] колкото и да звучи странно - да , това за инфраред-а е вярно...колко устройства знаеш които да може да ги закачиш с кабел към към принтера и той да печата? [smilie24] ако имаш лаптоп е ясно - затова са оставили и USB кабелчето. а че е малко бавно...е, няма начин - малък компромис [smile]. за GSM-а върши работа, повярвай ми [smilie5] [smilie5] особено ако преди 1 минута си снимал някоя мацка на плажа [smilie19]
виж за планините може и да не се налага [smilie3]

Дата:   09-11-05 22:21

Не съм привърженик на директното печатене от хапарата, още по-малко от жиесемата [ezik]

Иначе и лаптопите подържат bluetooth, ама с кабелчето си е класика [smilie3]

Туй с мацката на плажа кефи[smilie24]

Снимаш с окаченото на врата жиесем и веднага от закачения на колана на банските принтер излиза фотка на хартия - мацката ша падне веднага, заедно с половината плажуващи наоколо [smilie19]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[shtrak]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   09-11-05 23:17

[smilie24] [smilie24] [smilie24] това не се бях сетил за морето... само че е тегаво с ЖиСиЕм-а на врата че може да се изпечеш на някой модел на nokia примерно [smilie18] то пак добре че не са като бенефоните едно време, че тогава освен че ще се върнеш бял има опасност от дископатия и да прецакаш някой вратен прешлен от натоварването [smilie18] [smilie18] [smilie18]. а принтера на колана трябва да му измислиш някакъв кобур [smilie18] или пък може да си сложи човек една табла като ония по станионите с вафлите и семките и на нея ще има място за някоя сапунерка и принтерчето :) и остава само да се развика...как беше..."кой ми вика, кой ми чука...фото Мексико е тука" [smilie19] [smilie19] [smilie19]

гаранция 1000% че всички мацки са твои...

[thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна