Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Искам Фотоапарат и ми е нужна помощта ви
Автор: vvlestat   
Дата:   08-11-05 14:41

Здравейте на всички!! Казвам се Мирослав и съм новобранец тук и във фотографията като цяло :). Нуждая се от горе-долу хубав фотоапарат като за начало. Досега снимах с HP M307, но ми трябва нещо по-така. Спрях се на Konica Minolta DiMage z10. Кажете ми дали е добър или лош апарат и защо?? , и ако има по-добър от него за тези пари (около 360 лв.) ще се радвам да разгледам предложенията ви. Целите, които гоня не са много високи, просто искам да направя първите си стъпки в истинската фотография. Мечтата ми е да правя снимки като тези ,които е направил borissov (поздравявам го за прекрасните фотоси и слайдшоуа), но на този етап нямам нито уменията ми нито фотоапарата му :) . Ще съм ви изключително благодарен за съдействието

Отговори на това съобщение
 Re: Искам Фотоапарат и ми е нужна помощта ви
Автор: krassimire   
Дата:   08-11-05 14:46

Мисля че Z10 e добър избор.

Автор: tinman   
Дата:   08-11-05 15:18

Вземи си някой от Panasonic-ите втора ръка които се продават в изобилие във базара.

Автор: tofo   
Дата:   08-11-05 15:22

Става, но ако имаш достатъчно желание да правиш хубави снимки бързо ще ти отеснее. Та зашо не си купиш един читав лентов апарат. На старо с тия пари можеш да се включиш примерно за някой Канон с най необходимата стъклария. Увековечавай си щуротиите с НР-то, а снимки прави с лентовия. Можеш да си купуваш обективи, които да използваш после, като си вземеш някой ДСЛР.

Автор: VoRu   
Дата:   08-11-05 15:37

Prodavam konica minolta z10 zaedno s 256MB SD oshte e v garantzia rubenovi92@yahoo.com

Публикацията е редактирана (08-11-05 15:39)

Автор: Foto-ves   
Дата:   08-11-05 17:42

Канон 300Д перфектен 900лв.[beer]

Автор: de5   
Дата:   08-11-05 18:12

Имам Z10. Тя може да ти служи за учебна кола, но с нея рекорди трудно ще направиш. Тук във Ф.Ф. тръгват от 1000$ и нагоре. Има много настройки (120стр.), доста бърз автофокус. Ако не бързаш мога да ти уредя от Америка за около 165-172$, може още да падне.

Автор: ivboje   
Дата:   08-11-05 20:05

de5 Щом можеш земи уреди и мен със нещо от новата земя, пък после ще има яко[beer] , в замяна аз може с нрщо друго да те уредя-стига да знам какво ти трябва...

първа  назад  1     всички  напред  последна