Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon PowerShot A70
Автор: Стефан   
Дата:   17-06-04 13:30

Продавам Canon PowerShot A70 в комплект със 128MB CF карта, 4бр. 2100mAh NiMH батерии с бързо зарядно за тях и чантичка.
Цена 550лв. Без батериите и зарядното - 500лв.
Повечето от снимките в профила ми са правени с него, по-точно от 1-а до началото на 7-а стр., след това от 2-ия ред на 8-а до предпоследния на 9-а са плътно с него, по-назад също има някои.

Тел.: 088 7752364
e-mail - в профила
Taзи вечер ще бъда на сбирката с него, ако някой се интересува да го види.

Публикацията е редактирана (17-06-04 13:33)

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon PowerShot A70
Автор: cristo   
Дата:   17-06-04 14:01

и след него какво си решил да взимаш? защото това е наистина хубав апарат.

Автор: inmitev   
Дата:   17-06-04 14:28

Ами той вече си е взел - Canon G3.

Автор: shulio   
Дата:   17-06-04 21:11

Колко горе-долу ти издържаха тия батерии?Стефан написа:

Автор: VKAMENOV   
Дата:   17-06-04 21:40

А ОТКОГА ГО ИМАШ .КОЛКО Е ИЗПОЛЗВАН И ИМА ЛИ НЯКАКВИ НЕИЗПРАВНОСТИ?

Дата:   18-06-04 10:14

Батериите и зарядното са много добри, тази 128МВ карта с която го продавам би трябвало да може да се напълни 2 пъти с едно зареждане на батериите. Аз по принцип с този апарат снимах с една 256МВ карта и една 128МВ и с тези батерии пълнех 256МВ и по-голямата част от 128МВ, за да я напълня и нея си помагах с резервните батерии с доста по-малък капацитет. И това при условие, че в същото време са се разглеждали снимки, изтривал съм, освобождавал съм място и т.н. А като брой снимки при L/Fine на 256МВ се събират 273снимки, на 128 наполовина някъде 137снимки, следователно с тези батерии може да се каже че се правят някъде между 300 и 400-500 снимки в зависимост от стила на снимане и колко се разглеждат.

Апарата сумарно е горе-долу на 1 година, по-скоро 11месеца, внесен е миналия юли от САЩ. Няма никакви неизправности, справял се е отлично при всякакви условия. Само дето екранчето му е поиздраскано, но това по принцип е проблем на този модел, че много лесно му се драска покритието на екрана.
Батериите и зарядното са на 7 месеца.

Публикацията е редактирана (18-06-04 10:23)

Автор: Hris   
Дата:   18-06-04 11:11

Ако се беше обадил 1 месец по-рано....[smilie2] - Точно такъв си купих....сега си търся само по - голяма карата /продават го с 16МБ/ и хубава чантичка ....Кажи нещо повече за апарата--- нещо специфично, че още го разучавам и ми е интересно.../за първи път снимам с цифров фотоапарат/ и предполагам, че има неща дето ги научава човек след доста снимки....Нямам идея също каква марка 128MB CF карта да си купя. Кои са по-добри?

Автор: Elinos   
Дата:   18-06-04 17:06

Az sega shte si vzimam canon a75 i iskah da pitam dali prodavash samo bateriite i zariadnoto i za kvi pari i kolko vreme sa polzvani?

Автор: RAMZE   
Дата:   18-06-04 17:17

В момента на Илиянци има страхотно зарядно с 800 мАч заряден ток за 24 лв. и батерийки 2300 мАч за 11 лв. комплекта.

Дата:   18-06-04 21:35

RAMZE kolko baterii sa v komplekta? I kude po to4no na Iliianci?

Автор: RAMZE   
Дата:   19-06-04 08:55

От централният вход продължаваш направо без да завиваш-само направо в дъното зад павильона с тон колоните.Батериите са 2бр.в комплект и има 2-3 вида.

Автор: Viper   
Дата:   19-06-04 15:39

RAMZE, ako moje6 kaji kakva marka sa bateriite i polzval li si takiva?Az 6te vzimam Canon A75 i 6te mi trqbvat 4br. i zarqdno za6toto moite gi prodadoh zaedno s aparata.Ima li komplekti s 4 baterii ili sa samo po 2?

Дата:   19-06-04 18:51

Viper i az to4no sega shte vzimam A75 i za nego shte mi triabvat [smilie5]

Автор: Viper   
Дата:   21-06-04 00:22

Не ми се пишеше нищо за да не разваляме темата на Стефан за Canon-a.Но наистина,RAMZE ако прочетеш това пиши ако можеш каква марка са батериите и т.н. че определено не съм само аз дето се интересува от тях.Стефане,sorry за темата...

Дата:   21-06-04 10:16

Няма нищо, Viper, тъкмо не се налага да я подбутвам аз [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна