Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Представителство на Коника Минолта
Автор: vest   
Дата:   04-11-05 17:43

Здравейте,

Знаете ли кой внася Коника Минолта в България или дали имат представителство, как мога да се свържа с тях?

Благодаря:)

С.

Отговори на това съобщение
 Re: Представителство на Коника Минолта
Автор: Mr.JB   
Дата:   04-11-05 17:51

какво ти трябва от тях? до колкото знам май има нещо което се води представителство, но продават през дистрибутори...ако търсиш нещо мога да проверя...

Автор: kita_vgg   
Дата:   04-11-05 18:02

Представителството е ИнтерДатаСистем,а като се свържеш с тях,да знаеш,че имат магазин в "МЕТРО"2 и там цените са много приемливи.Аз си купих апарат от тях(Г-600),но сега го продавам.Нищо лошо към марката [smile] [smile]

Автор: carl_cox   
Дата:   04-11-05 18:08

http://www.ids.bg/?p=products&cat=3

май много много не си поглеждат сайта за ъпдейт тези от ids..да не говорим, че не носи никава информация-нито техническа, нито за цени

същата история е и с лентовите им апарати

Автор: PeterPAN   
Дата:   04-11-05 18:09

www.ids.bg

Автор: bqlo_zaiche   
Дата:   04-11-05 19:34

вносители не знам да има, но пробвай с е-бай.ком (e-bay.com) там може да има нещо на поносима цена за пощенска пратка от друга държава[beer]

Автор: NE   
Дата:   05-11-05 08:12

Това е ужасно осганизирано представителство.
Опитът ми с тях е трагичен, бавни, не наясно и въобще мъка да си купиш нещо по-сложно от сапунерка.

Автор: БинКом   
Дата:   05-11-05 08:43

На 29.10. изпратих мейл на sd с простия наглед, за едно представителство, въпрос "От къде в България може да се закупи фотоапарат KM 5d ?", но до сега няма отговор на този въпрос

Автор: 6traka4a   
Дата:   05-11-05 08:45

В Овча купел май имат сервиз... Не знам от къде съм останал с това впечатление...[smilie11]

Автор: fotocolor   
Дата:   05-11-05 09:13

Не пишете ГЛУПОСТИ.Не знам какво не сте доволни от ИДС,аз лично работя с тях близо 4год. и съм много доволен.Много точни и коректни са във всяко едно отношение.Никога по никакъв повод съм нямал недоразумения с тях.Представителството е в Павлово.Тел02 8186065 или 8186010.[smilie24] [thankyou]

Автор: sd   
Дата:   05-11-05 10:06

До БинКом: Ужасно хитро да пратиш мейл в събота, а ние от понеделник да зависнем на БАЙТ ЕКПО. Оснен това един мейл може да не бъде получен и опита ми показва, че това се случва доста често. Така че момчета търсете по-достоверни източници на информация. А Dynax 5D може да се купи от магазинната мрежа.

Автор: БинКом   
Дата:   05-11-05 17:12

Извинявайте!

Автор: sd   
Дата:   06-11-05 11:54

Благодаря колега! А ако наистина се интересуваш от Dynax 5D - звъни от утре на телефони 02 / 818 60 65 или 02 / 818 60 10 - Светослав Драгиев

първа  назад  1     всички  напред  последна