Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 и аз за съвет (Olypmus)
Автор: CnaC   
Дата:   16-06-04 10:23

Изчетох доста теми,както и статиите от сайта.Искам да си купя някакъв Olympus от тези със затварящите се капачета.Само за любителски снимки е,не по-големи от нормалните 10/15 или там колкото бяха,не държа на много мегапиксели (мисля около 3),не искам zoom(но гледам че повечето имат),не ме интересува дали има ръчни настройки или само автоматични.Гледам като за мен от най-ниския клас тези като C-160.Това означава ли че ще снима като PhotoClip-а,защото гледам че характеристиките му са горе долу същите,дори някои са по зле.Не разбирам и може да се лъжа,затова питам тук.Цена около 400лв.И от къде мога да го взема.В сайта на официалния вносител няма почти нищо:

http://amperel.911.bg/a2/offers.asp?id=1781&alloffers=1

Благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: и аз за съвет (Olypmus)
Автор: Nikolai   
Дата:   17-06-04 00:46

Не могат да се сравяват според мене.
Олимпус.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   17-06-04 01:15

Ако искаш качество на снимката , а не разни изгъзици , като мП3 или ВЕБ камера си вземи Олимпус.

Автор: RAMZE   
Дата:   17-06-04 07:53

За цена от 400лв.взимаш С 310 зуум - за любител е перфектен! От ГЕРМАНОС!

Благодаря :)
Автор: CnaC   
Дата:   17-06-04 11:22

Ами че той е единствения без капак[smilie2] .А какво ще кажете за Stylus Digital 300?Малко по-скъп е но какво предлага?Аз знам само за металния корпус.А C-350,C-360?Някой има ли наблюдения?

Защо по порталите за ревюта ги няма тези модели с "C-XXX" има само Digital 300,400 и някои от по-висок клас?

Господине и аз така имах хубав лентов Canon и почти всяка скина вадеше същото качество.Айде аз не снимам както трябва ама чак пък толкова.Да не говорим че почти никой не можеше да снима с него.По 5-6 мин минават докато успее да ни щракне някой. [smilie6]Та така си забравих апарата в едно такси и до там.Иначе сега снимам с на брат ми - лентов Olypmus със същото капаче.Страшно е удобен.И беше страшно широкоъгълен (хващаше и 3-те стени [smile] )А пък моя Canon имаше zoom,обаче не хващаше почти нищо.

Публикацията е редактирана (17-06-04 12:35)

първа  назад  1     всички  напред  последна