Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony T5
Автор: scherz   
Дата:   04-11-05 13:36

Така знам, че тези теми са ви омразни, но искам да чуя мнение за този фотоапаратразлично от предоставеното из интернет сайтовете. Търся си много любителско апаратче, което да мога да разнасям навсякъде и което да прави задоволително добри снимки. Тук размерите са от значение. Искам да е с голям дисплей и такам... та за това се спрях на Сонито... ако все пак някой има забележки.... или други препоръки ще се радвам да чуя.

Отговори на това съобщение
 Re: Sony T5
Автор: anti_photoshop   
Дата:   04-11-05 13:40

[smilie24]

"Търся си много любителско апаратче, което да мога да разнасям навсякъде и което да прави задоволително добри снимки. Тук размерите са от значение"
Ти вече си го избрал- само да знаеш, че на сонитата аксесоарите са малко по-скъпи.

Дата:   04-11-05 13:43

дам знам че съм го избрала единственото беше,че харесвам много Канон само че IXUX i само дето много му е дребно дисплейчето и 2х оптичен иначе е симпатяга... някой казват че Панасоник ФХ9 е добре само дето нещо не ме кефи а и не бих предпочела апарат само заради стабилизаторът.

Автор: PolarBear   
Дата:   04-11-05 15:06

Не познавам този модел. Работил съм много с два други на Сони и имам добри спомени. Но все пак към този имам едно сериозно възражение - работи само с компресиран (JPEG)формат. Което вече не ми се струва премливо дори и за "съвсем любителска" сапунерка.

Съветвам те да помислиш за Канон от S-серията.

Дата:   04-11-05 17:36

Значи имам Canon Pro 1.... имах и S45 който злополучно ми откраднаха.... та сега ми липсва малко апаратче дето да си се разкарвам постоянно и наистина ми трябва само за снимки с приятели и разни други такива....когато не е удобно да помъка големия апарат... за това не искам да се насочвам към С-китер на канон

Автор: Стоев   
Дата:   04-11-05 18:48

Преди десетина дена си взех едно принтерче от Техномаркет Европа - имаше промоция на Исусче, но не се заглеждах много, за да не се изкушавам.

Промоцията беше почти нормална цена на апаратчето+принтерче.

Хубави са дребосъците.

Дата:   04-11-05 21:23

Дам... ама не ми трябва принтерче... не са зле иксъсчетата така си е .... ще поразмисля още известно време ама....все ми се струва че това сони е по-добро.... така като функциийки

Автор: Стоев   
Дата:   04-11-05 23:54

пазя се да не се заглеждам у тези малките - ще ми струва едно обектифче, като цена...иначе са сладурчета,,,,

първа  назад  1     всички  напред  последна