Автор: thor
Дата: 03-11-05 12:42
Бръме то по остър теле-зум Nikon-ски от твоя май няма , не май ми напраоо си няма
нема кво да си кривим душата ,пък и хубавото му е ,че си е с пръстен за диафрагмата ... е един плюс си е де...... ,а пък е напраоо като танк напраен ..неа по кораво напраен профи Nikon-ски зум през последните 4-5 годинки ..тъй ,че две мнения неа по въпроса поне за мен де ,обектива за мен си струва ,абе не че си падам по зумчета ..ама са поразрових и са осведомих ....
ecobo ..ако те устройва дължината изобщо няма да съжаляваш напраоо ше паднеш от стола и ше се чудиш ,ако си имал парата преди това за него защо не си си го взел ,за мен от тоя по убав обектив ( от Canon-ските EF де ) е само EF 85mm f1.2L USM и то само в някои отношения ,всички други клякат ,ако си вземеш и един телеконвертор е тогава напрао имаш две в едно един 200mm който не отстъпва по нищо на твърдия EF 200mm f2.8 USM ,а пък да не говорим кво е , супер картинка ,супер контраст острилка и всичко комбинирано с бързината аутофокуса може би най бързия EF обетив нема може би напраоо си е най бързия ..миии убиец ,ама е и 1000доларес някъде горе-долу ,който ги има излишни за харчелък ..ами ше се изкефи ..... аз за 1000 доларес съм се обзавел с механични обективи от .. 8mm ,16mm ,28mm ,50mm,55mm ,50mm-макро,85mm,105mm,135mm300mm,1000mm и тва като ги сметна сигурно са ми стрували около 750US$-800US$ най-най много ..така ,че всичко зависи от финансите ...
|
|