Автор: pinko
Дата: 03-11-05 12:45
Автор: SLR
Дата: 03-11-05 12:36
А къде ходите в Созопол
Аз знам че зимата там е пълно мъртвило и имало само 2-3 отворени кръчми които се пълнели с трудоваци от близките строежи!
Иначе предполагам че ше е хубаво за снимане,(за разлика от летоска когато е пълно със зган туристическа),особенно ако се уцели хубаво време
Зимата в Созопол е супер готино, няма тълпи, няма сергии, няма търговци, няма лъщящи, блажни и блъскащи се курортисти, града е спокоен, тих и ИСТИНСКИ, това, на което сме свидетели лятото е някакво вавилонско стълпотворение, хаос, крясъци, кънтяща музика, сергии, ошашавени тълпи, пищящи деца.
Доста от хотелите работят, цените са смешни просто - 15 лева на легло(все пак извън сезона е), доста от най-добрите кръчми работят(новогодишен куверт 25 лв.в Ксантана), при това само за нас, трудоваци за трите пъти, които сме посрещали Нова Година там не видях нито един(предполагам, че трудоваците си отиват по родните места за празника).
Времето оикновено е меко, без сняг, подухва ветрец обаче.
Созопол през зимата е приказка, само който не го е преживявал не знае какво е изпуснал.
Точно мъртвилото ме кефи мен.
Венеция е същата работа през зимата![[ezik]](https://photo-forum.net/forum/smileys/tongue.gif)
Публикацията е редактирана (03-11-05 12:53)
|
|