Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за избор на фотоапарат до 600 лв
Автор: nmvelikov   
Дата:   01-11-05 00:15

Здравейте :)

Отскоро се интересувам от цифрова фотография. Досега съм използувал само ZENIT 12XP. Когато търсeх в интернет попаднах на https://photo-forum.net. Чудесна статия за цифровата фотография, от нея разбрах всичко, което ме интересуваше. Сега разбира се имам желание да си купя цифров фотоапарат, за избора на който бих помолил за помощ. Възможностите ми са до 600 лв, отделно паметта. Ще го използувам за семейни снимки и за собствено удоволствие. Добре е да има по-голямо варио от 3x и апарата да е стабилен. От това, което разгледах в нета предварително се ориентирах към : Panasonic Lumix DMC LZ2 , Samsung V700 , Konica Minolta Z3 , Sony DSC W5/W15 . Нямам никакъв опит с цифрови фотоапарати и затова моля са съвет. Lumix LZ2 има ли добри ръчни настройки, обектива му Leika ли е или не е? V700 стабилен ли е като апарат? За Z3 има някаква информация за дефектна серия по форумите. Могат да се зададат още доста въпроси, все пак да не ви занимавам прекалено с моите мераци. Бих се радвал ако споделите своя опит и ми дадете повече информация за апаратите, как се държат на практика. За тези пари, защото това са ми възможностите какво да избера. От къде е по-добре да се купи апарата заради гаранцията, може ли да се има доверие на сайтове като http://******************/ , които доставят на по-ниска цена от USA?
Благодаря ви предварително :)

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за избор на фотоапарат до 600 лв
Автор: ahab   
Дата:   01-11-05 08:15

Да - може да се има доверие на е-ТР0НИКС.бг
Всичката ми фото-техника е от тях и втора употреба от клубари. Нито лев не съм дал на официалните вносители [smilie18]

Относно гаранцията също може да разчиташ на тях. Във форума ще намериш десетки оплаквания и псувни по адрес на някои официални сервизи. За гореспоменатите няма нищо негативно.
Затова и името им се изписва със звездички..

Автор: Стоев   
Дата:   01-11-05 08:22

Подкрепям ahab - ЕтрониксБГ са коректни както в доставка, така и в сервиз.

Автор: ideto   
Дата:   01-11-05 09:48

до някъде зависи как ще ползваш апарата
за другите не зная , но аз като притежател на Konica Minolta Z3 мога да кажа следните предимства: 12х оптичен зуум, анти-шейк стабилизация, макро от 1см, това са по-важните параметри има и много други
успех в проучването[beer]

Автор: poparaman   
Дата:   01-11-05 10:22

Виж и Canon A610 - 580 лв. от Етроникс - пълни ръчни, 4 оптично, голяма матрица, перфектен клип, Канон е!

Автор: IDA   
Дата:   01-11-05 11:05

Аз пък ти препоръчвам да разгледаш ревютата в www.dpreview.com, по-точно тези в рубриката "Highly recommended" и сам да си избереш точно моделa, който си харесаш най-много. Аз навремето така направих, избрах си Canon Powershot A70 и съм много доволен. Но това беше преди 3 години!

Автор: Crossblade   
Дата:   01-11-05 13:20

Взимай Z3, към 600 нов е (даже по-малко).

Автор: varedo   
Дата:   01-11-05 16:59

И АЗ КАТО ahab[shtrak]

Автор: simbon4o   
Дата:   01-11-05 17:37

имам оферта за теб [smile] кажи как да ти я пратя, simbon4o@abv.bg

Автор: ivboje   
Дата:   02-11-05 12:26

ще може ли да ме светнете къв е тоя етроникс( на меила ivboje@gmail.com) щото от тоя форум явно няма нищо да разбера:(((

Публикацията е редактирана (02-11-05 12:41)

Автор: orionn   
Дата:   02-11-05 12:39

ia kazete kakav e tozi sait bre hora molim vi se[smilie11]

Автор: VAREDO   
Дата:   02-11-05 16:11

ORION DAI MAIL[shtrak]

Автор: CYPER   
Дата:   02-11-05 19:31

http://etronicsbg.coм

Замени последната буква с английско М, че има цензура във форума [smilie18]

Автор: hostage   
Дата:   02-11-05 19:47

Наскоро се появи Canon A620. Струва 660лв. и според мен си струва. Аз съм с Canon A520 и съм доволен! (все пак са от скъпите сапунерки)
ако те заинтригува --> http://www.cantek.icb.bg/products.php?id=1196

[smilie24]

Публикацията е редактирана (02-11-05 19:48)

първа  назад  1     всички  напред  последна