Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 power book G4 12inch
Автор: hanuman   
Дата:   29-10-05 11:51

niakoi ima li opit s tazi mashina i struva li si parite ako se polzva glavno za grafichen i web design

Отговори на това съобщение
 Re: power book G4 12inch
Автор: n1x0n   
Дата:   29-10-05 12:06

Монитора е малък - ще те изнерви, за веб горе-долу става, за графичен - не.

Автор: cooler   
Дата:   29-10-05 12:08

Доста сериозна машина независимо че сигурно не е с процесор по-бърз от 1,4-1,6 GHz.Работил съм с един 800 G4 и нема да ти казвам колко безгрижна и сигурна машина е.За твойта работа просто ти трябва един добър монитор и си в играта. Иначе е като бижу. И не слушай дето разправят че намало софтуер за тях. Не е верно. Всичко има. Ако го взимаш нов освен това ще ти дойде с толкова програми че че си супер доволен. Най-добре се допитай до пичовете от www.apple-bg.com и да знаеш че МАС-овете са съвсем друго ниво в графиката и видеото. Ако цената те устройва взимай и няма да съжаляваш.[smilie24]

Автор: murnau   
Дата:   29-10-05 13:37

ami kato dobavish edin 19' ekran (niama nikuv problem) i edna usb mishka i si gotov.

vzimaj , ako e na izgodna cena!

Автор: hash   
Дата:   29-10-05 15:01

И ако можеш да работиш с Мак :) Защото за Ундоус потребител е доста странно преживяване.

Автор: Avon   
Дата:   29-10-05 17:38

Imame tochno takav.

Mashinkata ia kupihme specialno za prezentacii, izkarava kam 3h na baterii i e dosta udobna za nosene, makar che aluminia za razlika ot plastmasata lesno se podbiva i izglejda zle. Ima vsiakakvi wireless-i, koeto e udobno.

Ekrancheto i e malko, i e maka da se polzva za rabota; tova e podrachna mashinka.

Razbira se, ako osnovnite ti komputri ne sa Mac, ne e za teb

Автор: thor   
Дата:   29-10-05 23:16

аз имам един G4 15" от старите 2 годишен ,преди 3 месеца си взех един 23" Apple ,напраоо фърка-фърка с новия екран [smilie5] със старите ми екрани Apple не съм я пробвал щото требаше един адаптер ,а не видях смисъл .от него ...[smilie5]
мноо удобна машинка ,за паричките си ,най важното неа вируси ,неа и преинсталиране на операционната система оттам нема и загуби на информация ....
интерфейса , ми пробвай Mac OS и неа ти се пипа Windows - е това го знам от такива които са минали от Windows OS на Mac OS ....
значи с един по голям екран немаш никакви проблеми ,както са ти писали по горе ..[smilie24]

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна