Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Вадене на качествени ч/б снимки, къде?
Автор: just_me   
Дата:   26-10-05 18:54

Може би много от вас си вадят черно белите снимки сами, но аз още не го мога това, затова много ви моля - препоръчайте ми някое фото студио в София, където могат да ми извадят качествени черно бели снимки.Защото първите ми такива снимки с аналогов фотоапарат са почти опропастени ( е, голям принос за това имам и аз),но все пак по снимките има разни дефекти, които определено не са от мен, защото няма как да се получат при снимането.
Мерси:)

Публикацията е редактирана (27-10-05 11:15)

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръчайте...
Автор: zed   
Дата:   26-10-05 19:01

Ако не ти се дават повече пари, за да ти ги вадят ръчно, ела и ще ги пуснем на дигиталната машина. Излизат чисто черно-бели и има възможност за корекции.
Цената е 0,19лв./бр.

Дата:   26-10-05 20:21

и все пак къде да дойда?

Дата:   26-10-05 20:34

dai mi njakakav telefon da ti objasnia kade e tochno.[shtrak]

Дата:   26-10-05 21:09

a kъде вадят ръчно снимки?
пиши ми тук, ако можеш yana_636@mail.bg , за да ми обясниш, защото сега не можеш да ми се обадиш.освен това ще изчакам да изснимам още една лента и тогава ще идвам, понеже снимките от тази не виждам смисъл да ги вадя пак - не са добри.

Re: Вадене на качествени ч/б снимки, къде?
Дата:   27-10-05 18:02

До колкото си спомням ръчно Ч/Б копираха на ул Граф Игнатиев/не знам кой номер/в долната част на Графа до реката/фото Трейман/.
Моят адрес е бул. Христо Смирненски 16/намира се малко преди пазара Римска Стена/, ако не можеш да го намериш тел.02/963 29 70 Здравко.[smilie24]

Автор: 6traka4a   
Дата:   27-10-05 18:11

Във фотото в подлеза на Министерски съвет до кафето на фоторепортерите (или там както се казва) проявяват и вадят ръчно -- 2 лева проявката, 50ст. 9/13, 90ст. 10/15 и т.н.
Иначе и в Кодака до СУ -- 3лева за 48 часа.

Дата:   28-10-05 09:26

mersi mnogo:)

Автор: ahab   
Дата:   28-10-05 09:41

Няма по голямо удоволствие (във фотографията) от това да копираш ръчно собствените си снимки ч/б.

Да - бавно е, скъпо е, отнема време, резултата в началото е мърляв, лесно стават грешки, но въпреки всичко кефа в края е несравним с нищо.

Пробвайте - струва си!

Автор: pinko   
Дата:   28-10-05 14:23

Пробвал сме, кефа го знам, над 25 години съм се кьоравил в тъмното, стига ми толкоз[smilie5]

Автор: aquarius   
Дата:   28-10-05 14:31

Я до поспамя малко и аз! [ezik]

Къде може едноверменно ръчно промиване на ч/б филм и сканиарането му???

Филмът не е С-41 процес!!! [thankyou] [thankyou] [thankyou] [beer] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна