Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samsung v40 - лаишки въпрос
Автор: solo5   
Дата:   12-06-04 15:22

Четох разни ревюта и ми хареса. Като излезе може да си го купя. Интересува ме какви възможности ми дава като апарат, щото не разбирам почти нищо. Интересува ме ще мога ли да снимам птици, които летят, 1/2000 достатъчно ли е. Гледам всички хвалят v4. Аз знам, че като матрица и оптика е аналогичен, но не ми харесва малкия 1,5" екран. А v40 ще е с 2,0". От друга страна v4 в момента е 479 лева в ТехноМаркет, а v40 се очаква да е около 600 лева и разликата от около 120 лева ми се вижда много за два апарата, които ще вадят едни и същи снимки. Дайте някакъв коментар. Мерси предварително. Специални благодарности на JUNIOR за това че ме светна за този форум и ми даде разни адреси за фото [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Samsung v40 - лаишки въпрос
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   12-06-04 15:36

1/2000 е предостатъчно за птици, които летят, но с тях проблемите ще са ти други. Ако е само за такива снимки, никак няма да стане апаратчето. Както писах в друга тема, за такива снимки на мен ми малее и 500 мм., дори птичките да стоят.
Все пак ако птиците са по големи и летят, и не са от най-дива порода става, особено от по-голяма височина тук а с цифров апарат с несменяем обектив става, ако застанат близо до теб и са дружелюбни тук

Дата:   12-06-04 22:59

Samsung v40 i Samsung v4 еднакви по качество снимки ли ще правят?

Публикацията е редактирана (12-06-04 23:59)

Автор: ivcho   
Дата:   12-06-04 23:04

Ami za 600leva....tova e super aparat...lujbitelski vse pak....ako iskash neshto po seriozno triabva da pregotvish dosta poveche parichki...-:))pone 1500-2000leva

Дата:   13-06-04 17:13

Въпрос към Бони:
Останаха ли още бройки от Samsung v4
в ТехноМаркет и ще има ли към началото на другия месец. Питам най-вече за Бургас

Автор: boni   
Дата:   15-06-04 01:16

Ami niakakvi posledni broiki.
Abe obadete se,shte uredim v4000 po tynko
V40 po posledni danni - kraia na June

първа  назад  1     всички  напред  последна