Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за оценките и мненията
Автор: peter   
Дата:   18-11-03 11:33

Здравейте,
аз съм нов във форума, но ми направи впечатление, че много рядко се пишат мнения за снимките. Не мислите ли, че е безсмислено да се поставят оценки без абсолютно никакви мотиви. В крайна сметка ценни са именно мненията и препоръките за снимката, а не самите оценки. Като казвам мнения нямам предвид коментари от рода на "яко", "готино", "страшен си" и "тъпо", "грозно" и пр.

Вие какво мислите?

Отговори на това съобщение
 Re: за оценките и мненията
Автор: boni   
Дата:   18-11-03 11:55

Прав си разбира се.Най-важното са мненията.
Обаче аз като гледам по принцип се пишат доста мнения под снимките.Да вземем за пример снимката на Емо по "Осъдени души" - под нея има за един ден 28 мнения и то най-различни.
Под снимката Зелена буря също и т.н.
Това което съм забелязал е че под интересните снимки се разгорещява истинска дискусия.
Не съм виждал до сега наистина стойностна и хубава снимка без поне 10-15 мнения.
Другата крайност са определено тъпите снимки под които хората също пишат мнения,най-често подигравателни.
Най-рядко се пишат мнения под снимки,които са в златната среда - добре изпълнени технически,но без някаква особена идея .Просто няма какво да се напише там.
Хубаво е хората да гледат снимките с висок рейтинг и много мнения и съм сигурен че ще има какво да научат от тях и да показват снимки под които наистина си струва да се пише.
Понякога начинаещите фотографи се кефят много на някоя своя снимка,кояо е станала перфектна като изпълнение и си мислят ,че няма начин да не бъде коментирана,но всъщност реалността е по-различна.

Автор: peter   
Дата:   18-11-03 13:45

[smile] просто ми се искаше и под моите снимки да има мнения

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   18-11-03 14:29

Имаш добри попадения. Успех.[smilie24]