Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Питане за Nikon FG
Автор: mus   
Дата:   17-10-05 17:57

Някой има ли впечатления от този апарат,че смятам да си взема такъв?

Публикацията е редактирана (17-10-05 18:00)

Отговори на това съобщение
 Re: Питане за Nikon FG
Автор: aemon   
Дата:   17-10-05 18:01

имах такъв преди 100 години:) огледалото му щрака доста силно в сравнение с "истинските" никони, но не е болка за умиране. ако е евтин не се замисляй

Дата:   17-10-05 18:07

130 лева му искат,с обектив Nikkor 1.8/50 и UV филтър.

Автор: thor   
Дата:   17-10-05 18:10

мдааам имам такъв от 7-8 години ,вече забравих откога ..мноо по добър от Nikon EM и почти по нищо не отстъпва на FM/FE ..малко бижу ,влиза ми във вътрвшния джоб на на якето ,мноо дискретен и удобен има TTL светкавица ,абе супер си е апаратчето ,леко и удобно ..,но ако можеш да избираш и ще ти е единственото апаратче и в избора имаш FE ( ако естествено за теб е важно да имаш приоритет на диафрагмата ,ако не грабай FM и трите апаратчета вървят горе долу на една цена според козметичното им състояние ) грабай FE-то ..малко е по голям ,но е върха на сладоледа ..[smilie6]
[cool]

Дата:   17-10-05 18:17

eeeeee цената му е чудесна поне за мен си струва , ,ама провери го дали работи и е в добро състояние ( щото си е електронен фотощрак ,а на тях това им е проблема скапа ли му се електрониката ,по трудно ще намериш да ти го оправят поради липса на чаркове - в това отношение FM е неразрушим а и си бачка без батерийки ..),гледам продават се за по 80-120US ,е според зависи де ....[smilie25] [smilie21]
а ако обектива е Nikkor ми то само обектива ти струва 50US$ доларес [smilie24] иначе ако обектива е Nikon E струва около 25-30US$ ....
[smilie21]

Автор: mooneclipse   
Дата:   17-10-05 18:17

Аз отвреме на време снимам с такъв и щракането на огледалото страшно ме кефи.[smilie5] За цената- виждала съм ги в ebay за по 40-50 $ тялото. Бтв с хубави обективи и фотографска грамотност снимките понякога са много добри. Ако лентите, промиването и сканирането не бяха някакъв финансов фактор, щях да предпочитам да си снимам с него, а не със сапунерката[smilie8]

Автор: джъмбо   
Дата:   17-10-05 18:29

и аз искам такъв ма няма [smilie2]

Дата:   17-10-05 18:34

re thor
За съжаление FM и FE,не съм срещал до сега.
Този го глеадах в един магазин,проверих го,всичко му работи/за сега де..[smile]..има само малка пукнатина в корпуса,но това не смятам,че ще е проблем.
Много ми допадна размера му,та затова се зачудих[shtrak]
Ще изщракам една лента за проба и ако е ок. сигурно ще го взема [smilie21]

Автор: Junior   
Дата:   17-10-05 18:37

za 130 ne mu misli, ako shte i evro da sa

Дата:   17-10-05 18:42

ако може заведи го на доктор ..щото ако тая пукнатина е от падане ,може да доведе проблеми с електрониката и влага ,а влагата най много мори електрониката ...за мен тази цена е супер ,естествено може да го намериш и по евтино ,но кога [smilie11] ако всичко е наред и те кефи и искаш да имаш такова апаратче ,ми супер си е аз мойто нямам намерение да го продавам и съм си супер доволен от него и мога само така [smilie24] [smilie24] [smilie24] да гласувам ,естествено най вече ,както теб заради габаритите и дискретността особенно с един обектив Nikon 50mm f1.8 E-AI-s ,си става по малък и от сапунерка ,а на моя меренето си му е OK. [smilie24] и вече според обективите ,търси да си вземеш един Nikkor 105mm f2.5 AI/AI-s ииииииииии убиеееец за портретки ,пък и за всичко ....[smilie24]

Автор: Han_Solo   
Дата:   17-10-05 20:12

Е и аз имам такъв като второ тяло, даже кадърдисвам да го продавам ли и на каква цена. до момента единственото ми оплакване от него е че ако го държиш в по мека чанта има риск да му се задейства полуспусъка и да ти поиздърпа батериите и да те изненада неприятно, но и за това си има чалъм - държи се на М90 и меренето е изключено [smilie3]

Дата:   17-10-05 21:38

Thor-e тази пукнатина в корпуса си е доста притеснителна,и май ще си търся FE или Nikkormat[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Пък и един Nikkor 105mm f2.5 ако намеря..[smilie21]
Благодаря на всички[beer] [beer]

Автор: джъмбо   
Дата:   17-10-05 22:26

е аз този никкор го имам [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] липсва ми тяло ФГ към него[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна