Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде в Бургас мога да намеря най-евтина USD памет?!
Автор: g06ky   
Дата:   16-10-05 01:16

Искам да си купя допалнителна памет за апаратчето ми,но в Бургас се сблъсках с голяма разлика в цените.На едно място 512 MB струваше 148лв,а на друго 101лв...Някой може ли да даде повече инфо дали все пак мога да намеря по-добра цена от това което съм открил аз?! Благодаря предварително!!! [smilie11] [smilie11] [smilie11] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Къде в Бургас мога да намеря най-евтина USD памет?!
Автор: sp   
Дата:   16-10-05 02:04

поръчай си от Лидер(срещу билковата аптека им е офиса)

Автор: dexter_d   
Дата:   16-10-05 08:36

Мисля, че USD се пише US$ [ezik]

Автор: ecobo   
Дата:   16-10-05 11:03

Най-вероятно става дума за sD-карта, но тя струва десетки USD, така че - грешката е вярна [smilie18]

Дата:   16-10-05 11:05

Не съм казвал, но пак повтарям - най-евтините карти ги продават компютърните фирми. Много по-евтино от Метро, Технополис и тям подобните.

Автор: penchev79   
Дата:   16-10-05 11:14

ecobo така е [smilie24]

за софия специално - мост компютърс и жар компютърс, не може да нямат офиси в Бургас

далаверата в Мост е, че понякога са склонни да отстъпят от ддс-то ако не искаш фактури, а ако имаш и твой човек там директно взимаш на първа колонка (дилърски цени) и тва е [smilie19]

Дата:   16-10-05 11:35

Точно! Аз си купувам от Мост чрез местния им дилър. И понеже е приятелче, картите ми идват на смешни цени [smilie25]

Дата:   16-10-05 11:55

Може и да греша аз не съм никък навътре с фотографията,аз съм прост любител [smilie5] Но ще проверя където ми казахте мерси все пак!!! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [shtrak]

Автор: access   
Дата:   16-10-05 13:23

g06ky, и все пак помисли: евтина карта за снимане... Преди време приятел си купи точно такава 512 МВ (не помня фирмата) и лично видях как след 20-ина дена я изхвърли в река Велека - правеше му страхотни номера. То не беше забиване на камерата, то не беше записване на снимки по 1 минута и всякакви такива гадости. И си купи фирмена и до сега си я ползва.

Дата:   16-10-05 13:54

access, не става въпрос за марка, а за цена. Аз ползвам карти PQI 1GB 40х, в Джар и в Мост са по 62 долара. "Маркови" са, много бързи, цената - такава цена просто няма да намериш на друго място. Трябва да ти кажа, че по магазините също продават невероятни боклуци, недей да се заблуждаваш.[smilie3]

Автор: n1x0n   
Дата:   16-10-05 13:54

Аз пък снимам с "евтини" от Мост, 6 броя, 2 от които са на 3 години. Никога никакви проблеми, за разлика от "скъпия" SanDisk дето му скачах отгоре на 10-тия ден щото беше боклук.

Автор: access   
Дата:   16-10-05 14:02

ecobo, n1x0n и всички останали - извинявайте ако има нещо...

Дата:   16-10-05 14:11

Хехе, какво да има бе човек. Недей се засяга пък ти! Никой няма нищо против тебе. Просто това е форума - всеки си казва мнението, споделя опит и т.н. [smilie24]

Автор: Mimic   
Дата:   16-10-05 14:13

Аз също си търсих едно хубаво СанДискче ама нямаше и си взех некво кучомарково CF ... та и аз не съм имал никакви проблеми с него де ... [smilie8]

Автор: ponko   
Дата:   16-10-05 17:06

g06ky,ако става дума за SD карта,аз преди около 2 месеца си взех кингстънче 512МБ за 69 и нещо лева от 2+.офиса им преди беше на площад Кирил и Методий,ама сега е на 2 или 3 етаж в Трия център. пробвай там аз останах доста изненадан от цената щот на др места искаха по 90 лв. до сега с тая карта не съм имал никакви проблеми и са мн доволен.

Дата:   16-10-05 17:38

ponko благодаря много за инфото,утре е понеделник значи ще ида да проверя!!! [smilie5] [smilie19]

Автор: asahi   
Дата:   17-10-05 14:20

www.vali.bg - също има хубави карти. Гледай гаранцията, с останалото се свиква.g06ky написа:

първа  назад  1     всички  напред  последна