Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся фотограф за съвместна работа
Автор: fotobravo   
Дата:   14-10-05 22:29

Здравейте, разполагам с фотографски магазин оборудван с модерна лабораторна техника-NORITSU 3001. Търся фотограф за съвместна работа в областа на качествената студийна фотография. Това което предлагам е: помещение 36кв м, отопление, охлаждане, лаборатория, копиране на снимките по цени на консуматив. Това което искам: 30% от оборота през първата година и 40% от втората нататък.fotobravo@yahoo.com

Отговори на това съобщение
 Re: търся фотограф за съвместна работа
Автор: penchev79   
Дата:   14-10-05 22:44

търсиш някой, който да дойде и в замяна на ползване на лабораторията ти, да ти дава 30-40% от хляба си така ли да се разбира обявата ? [smilie18]

Автор: fotok   
Дата:   15-10-05 09:46

третата година 50%
4-та 60%
5-та 70%
6-та 80%
така ли да се разбира или след втората година ще вземеш фотото в свои ръце!
Това е добра идея някой да ти разработи за две години обекта и ти да дойдеш на третата на готово!
Броаво много умно ама не знам има ли още балъци[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: gorbi   
Дата:   15-10-05 10:02

.....на едно нормално бизнес предложение се отговаря с глупости и подигравки..... [smilie7]

Автор: n1x0n   
Дата:   15-10-05 11:23

Щото нито четат, нито се пробват да разберат каква е идеята на предложението, да не говорим че очевадно не са наясно наем на студио 35 квадрата с консумативите колко би им излязло!

penchev79, fotok, разбирам желанието ви да ни демонстрирате колко сте "светнати" във фотографския бизнес и финансите, ама наистина не е нужно да се излагате!
[smilie23]

Автор: nikolayradev   
Дата:   15-10-05 11:38

бааааааааси човека предлага работа,те ще го изядат.

Автор: NI   
Дата:   15-10-05 11:43

nikolayradev на твойто мнение съм !

Автор: PolarBear   
Дата:   15-10-05 12:15

"Ако за да стана богат трябва да работя, по-добре да си остана беден" -арабска поговорка.

Автор: Стоев   
Дата:   15-10-05 12:27

не се мешам у търговски сделки, но не е ли правилно проценти от печалба а не от оборот по принцип при съдружие?[smilie8]

Автор: phototo   
Дата:   15-10-05 12:31

Те такива като Пенчев на готово да им даваш,пак няма да са доволни,като не ти изнася обявата не мога да разбера,какъв ти е кефа да си чешеш езика с простотиите си и да спамиш темата на човека,ами направи си собствено студио и си изкарвай 100%[smilie23]

Дата:   15-10-05 12:53

phototo и другите, които толкова любезно сте ми обърнали внимание - 30-40% от оборота в общи линии е 70-100% от печалбата.
Така че както е написано така нареченото "бизнес предложение" звучи като виц. А за вас ако е изгодно защо не се свържете с човека, ами като гледам вие не по-малко я спамите темата.

Единствено Стоев е написал смислен коментар.

Освен това моя коментар беше въпрос, ако не сте забелязали. [smilie21]

Дата:   15-10-05 13:06

Те такива като Пенчев на готово да им даваш,пак няма да са доволни
той и шефа ми навремето в една голяма софийска фирма така си мислеше, нищо че заплатата беше мизерна и работих от ентусиазъм, не за друго.

[smilie18]

Ама като се махнах, разбра че балъци много няма, които освен да са балъци и да му вършат добре работата, та 1 година след като напуснах още ме търсеше с предложения да се върна. [beer]

Автор: PolarBear   
Дата:   15-10-05 13:24

СтоеФФ, вероятно е по-разпостранен вариант, но не е задължително. Разбира се, това е въпрос на договаряне между страните.

Работата е там, че тези, които посрещат на нож предложението, го правят по такъв начин, че всякакви по-нататъшни разумни разговори са изключени. Т. е. става въпрос за заяждане. Възможно е преговори да свършат така (макар че за мен е недопустимо) но в никакъв случай така не могат да започнат.

Автор: dau   
Дата:   15-10-05 13:35

Аз само не разбрах като е магазин каква студийна фотография?

Фото ли е студио ли е какво е?

Автор: fotobravo   
Дата:   15-10-05 13:51

Магазина си е нормален фотографски магазин. Намира се в гр. Плевен ул. Иван Вазов 10. Средния брой клиенти на ден е над 100. Желанието ми е да предложим качествена студийна фотография на принципа "съвместна работа" а не "наемен работник" Фотографа трябва да разполага със собствета осветителна и снимачна техника

Автор: asahi   
Дата:   15-10-05 14:50

Не виждам на някой от по-горе писалите да му се работи тази работа. Що не си чатите на кю-то или в "зоната" по по-пиперливи темички? Ако има сериозен човек ще се свърже с Фотобраво и ще си уговорят условията. Преговорите са за това - да се приближат мненията на страните.

После имало безработица...

Дата:   15-10-05 14:59

Извинявам се, ако съм нарушил добрия тон или ако на някой така му се е сторило. Ще приема, че не съм си задал въпроса коректно.

Но така или иначе недоумявам за тези 30-40% от оборота (ако е от печалбата е друг въпрос) или ако става дума за процента печалба от процента оборот.

Но другото ми се струва абсурдно.

А за сериозност и работа - специално аз съм готов да приема предложения от София и определено не съм тук за да си чеша езика. Готов съм и немалко пари да инвестирам, т.е. съдружие.

Но засега такива предложения, които от моя гледна точка да са смислени и реални не съм срещнал още.

И стига с тоя негативизъм. От заяждане никой не печели.

[shtrak]

Автор: n1x0n   
Дата:   15-10-05 15:20

penchev79
30-40% от оборота в общи линии е 70-100% от печалбата.

в този бранш и при предлаганите условия това далеч не е така.

При една такава дейност, освен разходите по студиото /които в случая ти ги поемат/ на теб като компонент на "оборота" ти остава единствено амортизацията на техниката /което пък е минимална сума/.
Ако има допълнителни разходи по снимането - клиента си ги поема отделно, не е нужно да минават през теб и да генерират "оборот". Азбучни работи са това, недейте така.

Дата:   15-10-05 16:52

ми тогава можеше директно да пише че става дума за процент от печалбата в общи линии. Иначе е написано малко объркващо, поне за мен. Ако не се брои консуматива е съвсем друга история, разбира се.

първа  назад  1     всички  напред  последна