Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоизложба "Бейрут преди и след"
Автор: boni   
Дата:   11-06-04 01:43

Пред народния театър "Иван Вазов" има интересна изложба. От двете страни на фонтана са опънати платна на които са показани фотографии на едни и същи места от Бейрут ,разрушен от войната и после след пълна реставрация. Някои от снимките са доста шокиращи. Струва си да се видят.
https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/zpgx6416.JPG
https://photo-forum.net/images/boni_1086907178_beir2.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоизложба "Бейрут преди и след"
Автор: junior   
Дата:   11-06-04 09:43

Бони, тя стои там от 1 месец и даже вече някой друг я хвалеше....

Аз (както и преди) ще кажа, че не съм доволен от качеството на повечето снимки "СЛЕД" - бая са пластмасови.

Но виж от снимките "ПРЕДИ" има много добри....

Автор: robi   
Дата:   11-06-04 15:25

Много силна и въздействаща, въпреки че идеята ПРЕДИ-СЛЕД не е нова (мисля че беше реализирана за Дрезден след сриването му от съюзниците през II-та световна война).

Автор: svetalcho   
Дата:   12-06-04 11:00

аз съм я разглеждал в самия Беирут...ниастина е интересно да се види.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   12-06-04 14:54

Разгледах я набързо, ще и отделя повече време. Както е поставена, трябва да е подходящо времето за разглеждането и. Агитфотографията винаги е заемала най-централните места.
Изложбата за Дрезден беше оригиналната идея според мен. Иначе човек руши-създава и пак руши. Може да има доста изложби преди-след-преди-след, но за съжаление фотографията е на някаква си младенческа възраст от 150-160 години.
За нас, като българи главното внушение явно е, че в съвсем близко минало и да не сме били разрушени като Бейрут, сега сме недотам цъфнали.:)

Автор: mia   
Дата:   12-06-04 22:28

Мисля, че авторът на фотографиите "преди" и "след" е един и същ - поне така мисля. Струва ми се, че едно-единствено име на фотограф фигурираше върху фотосите... Както и да е - за мен беше много въздействащо. Не знаех, че Бейрут бележи такъв прогрес по пътя на развитието. Не знаех, че животът там изглежда толкова нормален, жените - толкова хубави и разкрепостени (оставени да бъдат разкрепостени!!!! - в смисъл на голи пъпове, тесни дънки, красиви елегантни дрехи и всички атрибути на съвременната цивилизация),шикът - истински цивилизован, направо европейски шик, църквите и джамиите - на едно място.... Абе изобщо - от сега нататък ще гледам с друго око на Ливан и ливанците!

първа  назад  1     всички  напред  последна