Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 molq daite savet koi ot 2-ta modela
Автор: artista   
Дата:   13-10-05 12:49

Panasonic Lumix DMC-FZ5 ili Canon PowerShot S1 IS da si vzema???

Отговори на това съобщение
 Re: molq daite savet koi ot 2-ta modela
Автор: ancho   
Дата:   13-10-05 12:50

Панасоника,

Виж в темата за ФЗ 20, където се говори и за ФЗ 5

Автор: GOSPODIN   
Дата:   14-10-05 00:40

Изчакай и не слушай тези които се прецакаха с недоклатените Паналайки. Този форум е пълен с малограмотни хора , които дръзват да сравняват недоразумението "паналайка" с утвърдени и сериозни фирми за производство на ФОТОапаратура.

За незнаещите : Пнасоник до 1994г. прозивеждаше най- нисък клас сапунерки и след това изцяло спря производстството на фотоапарати като неконкурентоспособно. Чак след 2001г. се опитва да възроди нещо, като дигитални фотоапарати. Тук умишлено се "преекспонират" качествата на Панасоника, поради бизнес-конюктурни проблеми.

Автор: carl_cox   
Дата:   14-10-05 00:47

Го'синът пак нещо дудене против[smilie11] -глей си там великото ПРО и остави другите-и моля без квалификации -щото НЕМА ПО-ЛУД от тоя дето дава за тухлата про 1 - 1400 лв а за тея пари може да се купи OLYMPUS E300 хем с обектив

Публикацията е редактирана (14-10-05 00:50)

Автор: boni   
Дата:   14-10-05 00:49

Говориш глупости в случая Здравко.Човека попита за сравнение между FZ5 i S1 .S1 e стар 3мп модел,FZ5 е нов 5мп .
Или ще кажеш,че тези дето са му дали EISA на FZ5 и те преекспонират:)
Във всички форуми по света се говори много за паналайките,просто защото фирмата е агресивна,защото налага модели на добри цени,защото всички модели имат стабилизатор,защото първи преди 3 години изкараха 12х варио на 2.8 и т.н.
Като "тук умишлено се преекспонират" влез в който и да е западен форум за фотография - кеф ти dpreview,кеф ти steves digicams и виж там какви са темите.
Сериозен улегнал човек си ,излагаш се с подобни приказки[smile]

Дата:   14-10-05 00:57

Бони, аз изнесох факти , а ти ме обиждаш , защото ти плащат за това . Бъди здрав .
Сравнявай си "Дачия" с "БМВ" колкото искаш - рано или късно всичката тая врява ще престане и нещата ще си дойдат на мястото.
carl_cox, кога ще ги сравниме апаратите , защото нещо месеци наред ми бягаш по тъч-линията:)

Дата:   14-10-05 00:59

ми може адаш :)

Автор: pmartinov   
Дата:   14-10-05 01:02

На мен никой не ми плаща :

http://www.letsgodigital.org/en/news/articles/story_4093.html

[smilie5]

[smilie18]

[shtrak]

Дата:   14-10-05 01:06

Не изнасяш факти Здравко,а изместваш темата.Въпросът беше FZ5 или S1is. Неуместно сравнение. Ако беше FZ5 ili S2is бих казал на човека честно предимствата и недостатъците на единия и другия, тъй като са в един клас.Ти го обърна на панасоник или канон,взе да говориш за малограмотни хора и т.н.,което е грубо,нечестно и некоректно в контекста на темата ,а именно FZ5 или S1is.
Помисли малко преди да говориш така.
И никой не ми плаща ,за да те обиждам,нито пък съм те обиждал.Не съм на заплата при никой,това да ти е ясно[smilie7]

Дата:   14-10-05 01:09

http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page9.asp

Дата:   14-10-05 01:13

Canon PowerShot S2 IS

По шумното СТЕРЕО [smilie8]

[smilie5]

[smilie18]

Дата:   14-10-05 01:16

[smilie5]

Как БОЛИ ИСТИНАТА и се ВИЖДАаа !!!!!!!

[smilie5]

[smilie18]

Дата:   14-10-05 01:20

Бони, никога повече няма да сравнявам Божествено Несравнимите Паналайки с каквито и да били нещастни канонети от 1984г. [smilie19]

Модератор си на форум , който явно НАДЦЕНЯВА Панасоник . Всички тези робувания на http://www.dpreview.com/ само доказват моята теза.
Извинявам се , че малко изместих темата .

Дата:   14-10-05 01:38

Господине-вместо да завърташ пак по познатият начин плочата за Тъпите Панасоник дето правят Тв-та (и не само)-виж данните на новите апарати от класически фотографски марки -като FUJI,OLYMPUS ,KONICA MINOLTA, дори CANON и NIKON комбинират малки матрици с много пиксели [smilie7]

абсолютизирането е вредено..в която и да е посока

Публикацията е редактирана (14-10-05 01:38)

Дата:   14-10-05 02:59

Изместихме темата на човека , а и не съм сио и мислил , че Канон могат да произвеждат фотоапарати. На тях им дай кремъчни стрели и каменни копири....

Дата:   14-10-05 09:04

Здравко,то се вижда кой измести темата.Никога не съм казвал,че панасоник са по-велики от канон,знам много добре ,че в областта на фотографията глобално са несравними в полза на канон. Тук въпросът беше твърде простичък - кой от двата модела? Отговорът в тоя случай също е ясен:)
А твоята реакция е неясна,вместо да дадеш аргументирано мнение защо този а не онзи модел ,ти взе да говориш за "неодоклатени паналайки" , "малограмотни хора" и т.н.,което няма никаква връзка с този така ясно и просто формулиран въпрос.
И понеже постоянно се оплакваш как в този форум се говорело повече за панасоник,отколкото за канон, бих искал да напишеш в търсачката на форума думата Canon и след това "Panasonic" .Канон се споменава 7498 пъти от началото на годината, а Панасонок 1470.
Вече можеш да спиш спокойно [smilie18]

Автор: royal   
Дата:   14-10-05 12:44

GOSPODINe nidei riva[smilie18]

Re: molq dajte savet koi ot 2-ta modela
Автор: jamess   
Дата:   14-10-05 17:10

Автор: pmartinov
Дата: 14-10-05 01:02

На мен никой не ми плаща :

http://www.letsgodigital.org/en/news/articles/story_4093.html

Ако тая награда на EISA не се даваше с комерсиална цел то Sony V1 никога нямаше да спечели подобна (или каквато и да била) през 2003/2004...[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна