Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Capture One
Автор: denev   
Дата:   10-10-05 19:20

Ще бьда много благодарен ,ако някой ми даде лекарство за C1 PRO 3,7
предварително благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Capture One
Автор: morgan   
Дата:   10-10-05 19:25

Дай мейл и си готов:)

Автор: denev   
Дата:   10-10-05 19:31

yadenev@yahoo.com

Автор: holden   
Дата:   11-10-05 08:23

C1 is teh shiat!!!eleven!1!

Автор: SteveZ   
Дата:   03-11-05 21:49

Удобно ли е и аз да помоля за един хап? Разбрах, че програмата била наистина добра и за десетте минутки, в които я разгледах се убедих, че е доста мощна! Благодаря предварително!

mass@bglan.biz

Автор: ecobo   
Дата:   03-11-05 21:53

Мощна е, ама е супер-бавна [smilie2]

Аз си ползвам фотошопския конвертор - не е по-лош в никакъв случай, ама пък е доста по-бърз. [smilie24]

Дата:   03-11-05 21:59

Разбира се, той също върши работа, но не е чак толкова добър - убедих се. Има и по-малко опции, струва ми се. А това, че при отваряне на файла си слага някакви негови си настройки - просто ме влудява. В крайна сметка, АКО реша, че искам промени, сам ще си пипна това, което искам. Абе, програма с характер..

Автор: TheJoshuaTree   
Дата:   03-11-05 22:01

В 90 процента от случаите предпочитам CO пред PS-конвертора. И честно казано недоумявам кое и е бавното.
Аз бих запитал за някой тюториъл или съвет как да я използвам по-пълноценно.

Автор: ecobo   
Дата:   03-11-05 22:09

Не е бавно конвертирането, а самата програма стартира много бавно и изсмуква всичкия РАМ на компа ми. А аз работя с по няколко програми наведнъж и това ми е проблем, да г'е.
Скоро си правих екперименти с АКР и ДПП-то на Канон. Установих, че ДПП дава много по-естествени цветове при настройките по подразбиране. Ама пак си ползвам АКР защото ми е по-удобен.

Дата:   03-11-05 22:11

Предполагам, че зависи и от самата система, все пак. На мен ми я показаха на един нелош лаптоп и работи много бързо и гладко, без никакво излишно туткане. Отваря значително по-бързо, отколкото разни други програми, работещи с RAW. Особено Microsoft RAW Viewer - колко е тромав, нямам думи. Не го ползвайте, така и така ще го махнете.. [smilie5]

Автор: holden   
Дата:   03-11-05 22:11

CO e dobra, no mnogo neintuitivna. Dokato j nauchish vsichki charkove shte mine mnogo vreme. Az oshte se ucha.

Автор: TheJoshuaTree   
Дата:   03-11-05 22:16

Бавна е докато си генерира привюта на файлове, които отваря за първи път, след това всичко се извършва в реално време. Не ми се ще да изтъквам предимствата й, само ще кажа, че я познавам по-слабо от PS, а постигам по-добри резултати, при това с по-малко усилия.

първа  назад  1     всички  напред  последна