Автор: mannesmann
Дата: 12-10-05 10:06
glourious Фуджито може да си те кефи повече, но за зуума не си прав. Увеличението при Канона може да става плавно или бързо в зависимост от това дали завърташ пръстена около спусъка в крайна позиция или напротив го отместваш съвсем леко. Точно това е невъзможно при Фуджито, тъй като те са избрали малко странно решение като са изнесли управлението на зуума на две отделни копчета достижими единствено с палеца и при тях няма бавно - няма бързо. Натискаш и тръгва на максимална скорост (която бдл. е по-бавна от Канона). Да не говорим, че обикновено хората са свикнали да намират зуума около спусъка, а не някъде на гърба на апарат. Верно - свиква се, но на мен не ми хареса, че трябва с един пръст да зумвам, а с друг да стрелям ... въпрос на вкус! Менюто също е въпрос на вкус, но аз намирам това на Канона за по интуитивно, а като добавим въртящия дисплей, стабилизацията IS (която също липсва при Фуджито) и със сигурност по-доброто видео ...за мен победителя е ясен на братчеда! ![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|