Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнения за Canon Power Shot 1S IS
Автор: panchosex   
Дата:   10-10-05 14:33

Моля дайте мнение за този модел фотоапарат или подобен на около тази цена. Струва ли си да се дават около 370 $ за него.

Публикацията е редактирана (10-10-05 14:43)

Отговори на това съобщение
 Re: Мнения за Canon Power Shot 1S IS
Автор: lopu   
Дата:   10-10-05 16:46

Аз имах такъв апарат и съм много доволен. За цената не мога да ти кажа, защото тук ще скочат безброй защитници други марки и ще кажат, че канона е много скъп. Но ако си любител и не търсиш неща от сорта на ръчен фокус или ОГРОМЕН апарат - то С1 е страхотен за теб. Прави много добри сминки с 10 зум от ръка със стабилизиращата функция, а смея да твърдя, че трудно може да му се намери конкурент със същите размери. Като цяло супер фотоапарат и за клипчета става от всякъде (макар, че са доста големи). Но в сравнение с други марки с подобни параметри си е по-скъп.. но за мен това, че е Канон си казва думата!

Автор: ludaBG   
Дата:   10-10-05 17:02

Spored men cenata e super dobra. Puskam ti link na vnositelite na canon za BGhttp://www.*************/products.php?pr=2ord=priority&cat=216. Tam cenata mu e 679 lv. bez DDS, taka che sam si preceni dali ti e na dalavera. A inache za aparata, az imam S2 i sum strashno dovolna. Ima nqkolko neshta poveche ot S1. 12 optichen zoom, 5 mpixela, klip pravi, kolkoto mu e golqma kartata i moje bi tova e. V momenta ne se sehtam za poveche. Spored men si zaslujava da si go kupish.

Дата:   10-10-05 17:05

opa mai linka neshto se precaka:P eto go pak
http://www.*************/

Дата:   10-10-05 17:07

emi neshto ne stava trqa da go pishesh, che to tova mai e reklama:P
http://www.*************/

Автор: Crossblade   
Дата:   10-10-05 17:08

Не си заслужава. За 600 лева се взима Konica Minolta Z3 дето е на 4мегапиксела, с 12х зум, с 1см макро .... е не е с въртящ дисплей, ама според мен е доста по-добър.

Дата:   11-10-05 15:59

Добре,де а Канона има ли макро режим,че много е противоречива информацията за него в интернет ?. На едни места пише, че има, на други нищо не пише.[smilie10]

Автор: Airborne   
Дата:   11-10-05 16:06

canon-a е отличната покупка!!! никви коники-моники и квото там не могат да му се мерят по съотношение цена/качество. макро-режим си има и то подобаващо. батерийте държат по 500 кадъра, прави снимки приказка, филмчета докато се напълни картата, здрав е, работи при -20 до +50 и тнт... взимай един!

Автор: glorious   
Дата:   11-10-05 21:04

братовчед ми има такъв, сравнявахме ги с моето фуджи с5500, аз харесах моя повече..
най-вече лекотата при менюто,че е по-лек, зуума е по-плавен.

Автор: mannesmann   
Дата:   12-10-05 10:06

glourious Фуджито може да си те кефи повече, но за зуума не си прав. Увеличението при Канона може да става плавно или бързо в зависимост от това дали завърташ пръстена около спусъка в крайна позиция или напротив го отместваш съвсем леко. Точно това е невъзможно при Фуджито, тъй като те са избрали малко странно решение като са изнесли управлението на зуума на две отделни копчета достижими единствено с палеца и при тях няма бавно - няма бързо. Натискаш и тръгва на максимална скорост (която бдл. е по-бавна от Канона). Да не говорим, че обикновено хората са свикнали да намират зуума около спусъка, а не някъде на гърба на апарат. Верно - свиква се, но на мен не ми хареса, че трябва с един пръст да зумвам, а с друг да стрелям ... въпрос на вкус! Менюто също е въпрос на вкус, но аз намирам това на Канона за по интуитивно, а като добавим въртящия дисплей, стабилизацията IS (която също липсва при Фуджито) и със сигурност по-доброто видео ...за мен победителя е ясен [beer] на братчеда! [smile]

Дата:   12-10-05 10:42

Благодарности за мненията, поизясни ми се какво ще си взема. Сега да намеря и парите (т.е. почти съм ги намерил, само да останат) и май ще се обзаведа с един канон. Щом и макро си има(че ме кефи макро снимането). А и стабилизатор си има. Нещо да кажете за нощните снимки, добри са нали, щото аз това дето гледах по ревютата ми хареса. Колко е макс. време за експозиция - 30 сек. нали ??

Автор: Crossblade   
Дата:   12-10-05 11:38

Има макро трънки. Въобще няма такъв режим. Иначе снима от 10 сантима, а как е това сравнено с 1-ния сантиметър на "никви коники-моники"

първа  назад  1     всички  напред  последна