Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде да си извадя цифрови снимки
Автор: ivokaza   
Дата:   09-10-05 18:15

Здравейте, бихте ли ми казали къде да си извадя цифровите снимки в София. Размер 10х15 см. На каква разделителна способност трябва да бъдат - 300dpi? Трябва ли да знам предварително на каква резолюция работи лаба, където ще ги вадя. По възможност на гланцова хартия - старите снимки ги правех в Kodak , но в този който ходех нямат машина за цифровите. Има и още едно условие - да е в южните части на София.

P.S. Не намерих в търсачката на форума инфо и затова пуснах нова тема, ако има стара подобна, моля да ми пратите адреса и.

Отговори на това съобщение
 Re: Къде да си извадя цифрови снимки
Автор: Filipov   
Дата:   09-10-05 20:13

http://fotolan.info/
http://www.photolan.net/

Автор: crazyman   
Дата:   09-10-05 21:20

Za 2-ri pyt pitam , a v Plovdiv koe foto mojete da mi prepory4ate za cifrovi snimki

Автор: RossN   
Дата:   09-10-05 23:37

в кои южни райони те интересува, в Стрелбище, на Нишава, срещу Фантастико има дигитално студио, аз си вадих там снимки и останах доволен, 140 на брой. Ако желаеш, мога да ти ги покажа първо, да добиеш представа.

Автор: zed   
Дата:   10-10-05 09:48

Ela da pusnesh probi pri men(bezplatno),mislja 4e ste ti haresat.
bul."Hristo Smirnenski"16(do pazara "Rimska Stena")
Kogato doidesh kaji che si TI.[smilie24]

Автор: melen   
Дата:   10-10-05 10:03

В студиото на шипка12 копират отлично,опитай там,аз лично съм много доволен [smilie7]

Автор: ivokaza   
Дата:   10-10-05 11:02

Благодаря на всички които ми помогнаха. Първо ще пробвам това в Красно село, че ми е най-близо, евентуално мога да пробвам и в Стрелбище. Фотото до Римската стена го знам (не съм проявявал, но често минавам оттам) така че и то може да ми бъде полезно.[smilie24] Шипка ми е твърде далеч.

P.S. Никой не спомена за разделителната способност и дали снимките се вадят на хартия каквато съм си вадил снимки от 35мм фотоапарат.[smilie8]

Автор: zed   
Дата:   10-10-05 14:41

Снимките се вадят на същата хартия, на която и другите/от лента/снимки.
Разделителната способност не е критерии, така че не се задълбочавай да я променяш. Хубаво все пак е да е по-висока.
Ако искаш звънни на т 02/9836651 Здравко, за да ти кажа как ще ти е най-лесно.
Успех![smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна