Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PRAKTICA Luxmedia 6003
Автор: msn   
Дата:   09-10-05 14:42

някой можели да каже нещо за този апарат PRAKTICA Luxmedia 6003
предварително благодаря на всички[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: PRAKTICA Luxmedia 6003
Автор: siluet   
Дата:   09-10-05 15:00

Бягай далече от цифровите Практики, това не е онази ГДР Практика, а китаиски боклуци продавани под това име!!! Вярвай ми! Ако искаш пусни в търсачката запитване за Практика във форума и ще забравиш за тази марка. Насочи се към Канон, Никон, Олимпус, Фуджи и Сони те правят добри дигиталки. И не се хвърляй на много мегапиксели и зоом, гледай матрицата да е голяма ( това не е дисплея отзад)!

Автор: Airborne   
Дата:   09-10-05 15:06

цифровите практики, колкото и "лоши" да са те, си имат добро съотношение цена/качество. за толкова малко пари може да се вземе някой от гореспоменатите само на старо, което си е риск. нахвърли се на много мегапиксели и зуум, пък тя матрицата ще е голяма.
[beer]

Автор: Георги   
Дата:   09-10-05 15:10

за тия пари самсунга пребива като добиче практиката. има евтини самсунги, които имат ебаси по якото цветопредаване и рязкост от практиката.

забрави марки ала практика, бенк, мустек, менк и всякви такива истории :) ако не искаш след 2 седмици да пускаш тема "продавам практика" :)

Автор: tofo   
Дата:   09-10-05 15:54

Аз имам LM 5003 и съм си много доволен. От февруари съм нащракал около 1000 снимки и никакви грижи.

Автор: PeterPAN   
Дата:   10-10-05 14:11

Помисли си хубаво за какво ще го ползваш?

За "семейни" снимки всеки апарат ще ти върши работа, ма ако питаш мен си земи най новия и с най голяма разделителна способност който можеш да си позволиш разбира се.

При тази ситуация плюсове много, по нова матрица, по нов процесор, по нов софтуер и т.н.

Относно разделителната способност, снимайки на по висока разделителна способност винаги може да изрязваш от снимката за да подобриш композицията и да ти остане достатъчен брой пиксели и качественно копие на хартия.

Не е лошо да помислиш за Кonika Minolta DImage Z3, мисля че от МЕТРО може да се намери на много прилична цена от порядъка на тази на Практиката,

минолтата има 12х Оптичен зоом, 4Мп, стабилизатор на матрицата,

потърси във форума с търсачката, мисля че има доста хора с такава минолта във форума,а и доста се дискутира по въпроса.

http://www.dcresource.com/reviews/minolta/dimage_z3-review/index.shtml

http://www.dcresource.com/reviews/minolta/dimage_z5-review/index.shtml

Ако мислиш сериозно да се занимаваш с фотография при всички случаи апарат от този клас няма да ти е достатъчен така, че рано или късно ще трябва да минеш на DSLR, там предимствата са много и по добре направо такъв да си земеш.

първа  назад  1     всички  напред  последна