Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Конкурс за мегапикселови снимки
Автор: asahi   
Дата:   07-10-05 16:09

От дир.бг:

Ако вече разполагате с мегапикселов камерафон (кой няма вече!), може би е добра идеята да упражните фотографските си способности, като вземете участие в новия фотоконкурс на Nokia под името See New. Петима световноизвестни фотографи (Юрген Телър, Филип-Лорка ди Корсиа, Ник Уоплингтън, Рагу Рай и Жианченг Донг) ще оценяват изпратените фотоси, а победителите ще имат възможността да асистират на някого от тях по време на снимки - успешно представилите се ще получат самолетни билети за връщане до всяка точка на света, а снимките ще бъдат предварителнозаредени в новите телефони на Nokia. Конкурсът е отворен за всеки, който е на възраст над 18 години и има мегапикселов телефон. Крайният срок за изпращане на снимките е 16 декември. Повече подробности ще намерите http://www.seenew.com/ .

Отговори на това съобщение
 Re: Конкурс за мегапикселови снимки
Автор: quiver   
Дата:   07-10-05 17:21

Мерси :) Може да се включа [smilie21]

Автор: Стоев   
Дата:   07-10-05 19:20

Асахи,
препоръчай ми кой мегапикселов телефон да си купя, да е ефтин и с голям екран, с повечко зум и мегапиксели и с ръчни настройки, че да мязам на профи, ако може с вградена светкавица, че не ми се дават допълнителни парици.
Абе не видях де пише дали може да се замени самолетният билет за спечелил конкурсата с такъв за корабче, че ме е страх от високо, ама сигурно не съм чел наред...

[ezik] [shtrak] [beer]

Автор: kadar   
Дата:   07-10-05 19:38

ASAHI [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: нирвал   
Дата:   08-10-05 00:28

[shtrak] [smilie24] ДА ДЕРЗАЕМ КОЛЕГИ...[thankyou]