Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Питане за Canon Ixus40
Автор: Syncro   
Дата:   03-10-05 22:43

Търся си дигитален фотоапарат.Изискванията ми са да бъде малък по размери и да прави добри снимки.Идеята е да е винаги с мен,затова е почти задължително да е малък без стърчащи части по корпуса.Под добри снимки да се разбира задоволително качество.Не съм манияк на тема снимки и няма да търся професионално ниво.Не съм воайор и няма да търся 15х zoom (или от сорта)
По принцип съм се спрял на горепосочения апарат.Заслужава ли си и ще отговори ли на изискванията ми.За размера - отговаря

Отговори на това съобщение
 Re: Питане за Canon Ixus40
Автор: Стоев   
Дата:   03-10-05 22:46

А за парите?
Колко ще ти излезне, че едни купуват от Цомпутер2000, други от Хамерика...
Сложи си и ценова летва, иначе и аз съм фен и мераклия за Исусче [shtrak] [beer]

Автор: Syncro   
Дата:   03-10-05 23:01

500 - 600лв.
Да си призная честно силно съм запленен от Ixus-a.Просто ми се иска да видя дали ще има негативни мнения по темата.Прочетох всичкия материал от форума по въпроса и останах доволен засега [smile]

Автор: Стоев   
Дата:   03-10-05 23:19

няма негативки за исусчетата, освен за цена, мен ме посъветваха за топ-модела из дребосъците http://www.dpreview.com/news/0509/05091301ricoh_gr.asp

у тази тема https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=225665&t=225301&phorum_uriauth=

ама парето му много [smilie11]

Автор: nad_tab   
Дата:   03-10-05 23:50

Аз снимам с IXUS30, можеш да ми видиш снимките в профила, за размера си е перфектен! Предпочетох 30 защото с 40 са абсолютно еднакви. Включително и размера на сензора, само дето на единия са набутали повече мегапиксели и ще имаш малко по-шумни снимки(тов на теория [smilie5] не съм го сравнила лично...

Автор: dau   
Дата:   03-10-05 23:57

Аз имам Иксус 40 и в компактния клас си е много добре
с Диджик 2-ка процесор
много съм доволен и снимки съм печатал от него много добри цветове :)

първа  назад  1     всички  напред  последна