Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз за фотоапарати? Къде?
Автор: marsial   
Дата:   07-06-04 17:57

Привет. Имам апарат Fuji 2900Z, и от скоро не ми работи Zoom-a. /Отдалечава, но не приближава/. Когато изключа и включа апарата, той отново е zoom-нат. Не мога да приближа повече, мога само да отдалеча... И ако ми трябва пак да зуумна - изключване и пак включване :(

Интересува ме къде в София има сервиз, където евентуално да го оправят? /Вадя си извод, че проблема е нещо по механиката на лостчето на самия панел, а не нещо по обектива, защото все пак се зуумва при пускане/.

Питах в едно фото наблизо и ме насочиха към сервиз на улица едикояси N 16. Забравих обаче коя улица :))) /Казаха ми че няма специализиран сервиз на Fuji в България, но там имало вероятност да ми го оправят, ако не е нещо много специфично/.

btw - имам и един друг проблем. На обектива отпред по крайщата има лилаво. Интересното е, че не оказва влияние на снимките... но въпреки това дразни. Пробвах да го махна с леко спиртиран памук, но никакъв ефект... Някаква идея?

Мерси предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз за фотоапарати? Къде?
Автор: Pho   
Дата:   07-06-04 18:24

Къде не знам, но със сигурност НЕ в Пан Сервиз!

Автор: J0R0   
Дата:   07-06-04 18:28

При Наско - Дондуков 18
или при Цецо - Аксаков 7-а

Автор: tor   
Дата:   07-06-04 22:42

s aksakov 7A MNOGO VNIMATELNO,
SHTOTO SA KATO SVINIA GLUHA V NIVA S TCAREVITCA