Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 DA SPREM!
Автор: balinor   
Дата:   02-10-05 22:22

https://photo-forum.net/i/198121&USER_ID=12101
Zdraveite vsi4ki. Iskam da pusna edna tema koiato ni trovi predpolagam po-goliama 4ast ot nas. Temata e cigarite! Az sym pristrasten kakto mojebi i pove4eto ot vas:( Predlagam Vi da prez sledva6tata sedmica da pomislim nad tazi tema i da posnimame ne6ta koito biha ni pomognali da se spravim s tiah. Tyj kato na nikoi ne mu puka za nas / pu6a4ite/ si mislia da se opitame sami da se pogrijim. Pluia na skapanata dyrjava koiato ni zabraniava da pu6im, a ne ni pomaga da se spravim s tova. Predlagam na vsi4ki pu6a4i vyv foruma da sprem pone za edna sedmica s tozi na6 porok i da napravim ednosedmi4na fotosesia sys snimki protiv tutunopu6eneto. Nadiavam se da si pomognem s 4isto di6ane pone za malko.

Отговори на това съобщение
 Re: DA SPREM!
Автор: zoomaniak   
Дата:   02-10-05 22:26

Аз си пафкам само тревица - мене не ме касае брато!! Ама успех [smilie5]

Дата:   02-10-05 22:31

[smilie5] zna4i i ti si kato pravitelstvoto - samo gore na 4ere6ata:) nadiavam se 4e pone snima6 sled kato pu6i6:)

Автор: Стоев   
Дата:   02-10-05 22:33

аз ползвам цигаре-филтър, тровя само околните [smilie5]
иначе долу цигарите, да ги направят по 20ст кутията и да ги намразим след препушването [smilie5] [ezik] [beer]

Автор: samara   
Дата:   02-10-05 22:34

един порок се лекува само с ...друг порок, при мен се оказа мързела [smilie3] ...веднъж ме домързя да ида за цигари...и ето вече 2,5 години не пуша ! [ezik] [ezik] [ezik] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (02-10-05 22:35)

Автор: bokser   
Дата:   02-10-05 22:36

Казваш от утре не пуша и толкоз![smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: miladonna   
Дата:   02-10-05 22:36

що не земем и бирата да спрем
викай багера да ни зарови и тва е[smile]

Дата:   02-10-05 22:37

Kzvam ot utre sym 6tastliv i tolkova:) Kakvo li 6te ni struva da opitame da posnimame pove4e ot kolkoto da pu6im?

Дата:   02-10-05 22:37

багера от мен , моля ! [smilie24] [beer] [shtrak] ...няма да ви намерят никога ! [smilie5]

Автор: bc   
Дата:   02-10-05 22:38

balinor написа:

Pluia na skapanata dyrjava koiato
ni zabraniava da pu6im, a ne ni pomaga da se spravim s tova.

????? Пак ли държавата е виновна?? Някой трябва да ви води за ръчичка и да ви казва кога какво да правите?? Не че съм толкова родолюбива, обаче вече взе да ми писва на всички държавата да им е виновна за всичко! Как да е чисто, като си хвърляте боклуците по улицата? Как да е уредено, като всеки гледа да заобиколи правилата? Как държавата да ви накара да спрете да пушите, ако вие не го направите сами???

Иначе подкрепям идеята! [smilie24] Съжалявам, че си изкарах на теб гнева, но това изказване беше напълно ненужно!

Дата:   02-10-05 22:39

[smilie7]

Дата:   02-10-05 22:39

Nikoi li ne se e zamislil 4e ima hora koito o6te ne pu6at - iskate li da go praviat i te kato nas? Neka pone da napravim snimki s koito da im pokajem 4e ne e hubavo - vse pak go znaem vypreki 4e jivota ni minava m/u dva fasa:(

Дата:   02-10-05 22:42

bc-> Kaji mi kolko struvat edin paket cigari? Sega mi kaji kolko struvat naprimer edna opakovka s hap4eta za spirane na cigarite? - Dali dyrjavata ima ideia da pomogne na pu6a4ite ili po-skoro na tutunevite kompanii??? Tova ne ozna4ava 4e triabva da dignat gadnite cigari vse pak:)

Дата:   02-10-05 22:45

balinor, нямам представа колко струват, защото никога не съм пушила и не смятам да започвам и това решение няма АБСОЛЮТНО нищо общо с държавата....

Дата:   02-10-05 22:48

da taka e niama ni6to ob6to. Dokato ne mislim 4e sme 4ast ot tazi dyrjava - niama ni6to ob6to:)

Автор: bokser   
Дата:   02-10-05 22:50

На мен кво ли не ми показваха и казваха, докато един ден аз сам не казах, че това е последната цигара!Заклет пушач бях!Жената още не вярва, че съм ги отказал, щото ме караше много отдавна и все не и се връзвах, и така вече 4 месеца ми проверява пепелника в колата![smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   02-10-05 22:58

balinor, Ако наистина сме част от тази държава трябва да участваме в развитието й, а не само да се оплакваме и да чакаме всичко да ни е на готово. Вярно, че така е по-лесно, но не по-правилно...

Дата:   02-10-05 23:00

za6to li sym pusnal tazi tema?

Публикацията е редактирана (02-10-05 23:01)

Автор: svetalcho   
Дата:   02-10-05 23:02

А бе аман от акъли...ще ги спра когато си поискам...и ако ще и да пукна от тях. Ти като искаш ги спирай ама моля остави другите на мира.[smilie5]

Дата:   02-10-05 23:03

[smilie7]

Дата:   02-10-05 23:04

[smile] ne sym nakaral niakoi da spre cigarite a da snima - jalko 4e niama hora koito da iskat da se vklu4at v tova tuk.

Автор: Vinsent   
Дата:   02-10-05 23:08

balinor, аз се включвам. Хайде утре ще координираме действията.
Идеята е много добра!!![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: elrisha   
Дата:   02-10-05 23:09

за пореден път - всеки си харесва част от изречението и се мята да хапе....

човека предлага да СНИМАТЕ!!!
Аман!

Дата:   02-10-05 23:10

10x za podkrepata - [smilie24] mislia 4e tova imah predvid:)

Дата:   02-10-05 23:11

...елриша, ама и ти мое да спреш да пушиш междувременно ! [smilie5] [ezik] [beer]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна