Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 предложние
Автор: AMAZER   
Дата:   01-10-05 11:10

та предложението ми (може вече някой да се е сетил за това ама карай) да се направи една галерия с random image! демек галерия кадето ще се "появяват" по стари, а може и нови де, пройзволни снимки. защото сега имаме възможност да гледаме само най-новите снимки съответно във всяка галерия и е доста трудоемко да разгледаш всичко по старо. а по този начин ще може да се види и нещо по старо пропуснато например :). какво ще кажете? [smilie3] [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: предложние
Автор: krassimire   
Дата:   01-10-05 11:19

Аз предложих преди време да има функция "случайна снимка", ама тука не мислят какво се предлага, а кой го предлага.

Автор: PeterPAN   
Дата:   01-10-05 11:27

[smilie24]

Автор: mortimor   
Дата:   01-10-05 11:35

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: poparaman   
Дата:   01-10-05 11:36

[smilie24] [beer] [beer] [beer]

Дата:   01-10-05 11:45

Напълно съм съгласен, че ще е добре да се изкарват и стари снимки за разглеждане, по удобно ще е , никой нама време да разглежда галериите автор по автор една след друга, така ще е интересно за всички, ще излизат и стари снимки ...

Автор: Mimic   
Дата:   01-10-05 11:46

Не виждам какво ти пречи да разглеждаш по месеци ... можеш да гледаш снимки от месец януари 2004 да речем или от септември 2003 ... избори много [beer]

Автор: J0R0   
Дата:   01-10-05 11:49

Не съм съгласен.
Има 200 000 снимки на сайта, от които 90% не са за показване.
Ако има 20 000 качествени снимки (май е много голяма тази цифра!), то те са на първите страници на рейтингите.
Разбърканото показване ще изважда предимно неща, които не са за показване, а целта на този сайт е друга.

Дата:   01-10-05 11:50

Нищо няма толкова време, пък и старите галерии май са недостъпни, преди време рових в архив и имаше май само от тази година.

Пък за ровене нямам толкова време, а така четеш си форима и оп стара готина снимка, виждаш непознат автор и т.н. ..

Дата:   01-10-05 11:53

Ми да излизат снимки с рейтинг на 50 примерно, не че съм обеден че рейтинга единствено показва коя снимка е добра и коя не.
Има също така много хубави снимки с рейтинг 0

Автор: J0R0   
Дата:   01-10-05 12:04

Има, но са изключения, а няма да се правят разни неща заради изключенията.
Няма да споря повече.

Рейтингите си работят още от 07.2003 г - влизай и разглеждай като ти се гледат стари неща. Всичко си е там.

Автор: Стоев   
Дата:   01-10-05 12:13

Аз пък искам отдясно, дето текат Последно качени снимки да има само Големи Бели Птици, ама НЪЦКИ, няма дори у петък [smilie5]
[ezik] [beer]

Автор: AMAZER   
Дата:   01-10-05 12:18

хахаххха Стоев [smilie24] [smilie5] [smilie5] [smilie5] ! е както решите така да е [smilie24] [smile].

Публикацията е редактирана (01-10-05 12:19)

Автор: royal   
Дата:   01-10-05 12:49

Аз пък искам отдясно, дето текат Последно качени снимки да има само Големи Бели цици, ама НЪЦКИ, няма дори у петък ve4er
[shtrak] [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна