Автор: Mobby_Dick
Дата: 06-06-04 11:40
IvanA "Сигурно има и изключения-недооценени неща!". Не че сигурно има, а има, а щом има недооценени, значи има и пре-пре оценени. Докато има агитки, така ще е. Новият юзер добре го вижда, и почва да се присламчва, с идеята че ще му върнат топката. Прави го там, където ясно вижда, че се раздават такива голови пасове, и агитките дебелеят. Не ми се ще да давам примери, за да не засягам автори.Разбира се, не винаги и не от всички се проявява тясна партииност, но пък има достатъчно теснопартиини "другари", дето изключение не са правили:) . Ако става въпрос за конкурси, агитките се мобилизират.
За мен лично, снимки които пускам извън конкурса могат и да посъберат гласове и да се изкачат /ако в този момен нямам добре класирана друга напред/, а в конкурса - трудна работа без агитка, та ако ще и идеята да е.....е-хе. Поне откъм мен така се вижда:)
За трамплина при бързото събиране на оценки. Разбира се, че влияе. Една снимка ако не мине през такъв трамплин, е обречена на забрава, и после нищо няма да събере (значи повлияването е доста голямо). Трамплин ще има, и при новата система, но ако тя е направена достатъчно анонимна, не агитките ще скачат от едната му страна за да изстрелват снимката нагоре.
А относно разни съждения...какво значение има, хубавото си е хубаво и прочие. Това щеше да е така, ако снимките се редяха на една стена, дето всеки разглежда, но.....тук една снимка ако отиде в трета глуха, никои /извън активните агитки, / няма да я види, и автора обикновено си я маха от албума, и я заменя с друга. А кои каквото и да си говори, всеки снима, за да си сподели сниманото с по-голям кръг от хора.
|
|