Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Новото Кю на АбВ.Бг
Автор: zoomaniak   
Дата:   28-09-05 16:45

Сега си го инсталнах - удрииииииииииииииииии пушка е народе. Който е към абевето като мейл потребител има известяване за получени писма в кюто и проверка на пощата през кюто и още куп неща като екстри а пък и всичко е на наш роден език написано - аееееееееее енджой отивайте да сваляте и да инсталирате. Който не иска да черпи по бира [beer] [ezik] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Новото Кю на АбВ.Бг
Автор: jordan82   
Дата:   28-09-05 16:53

брей добре, че каза. Мислех, че е поредната простотия дето да ти създава ядове само. Ще пробвам[beer]

Дата:   28-09-05 16:58

абе и то и аз мислех така ама взех че пропрочетох текстовете около проекта на нет инфо и нещо се накефих :) и казах я удриииииииииииии и готово - стана [smilie5] [smilie5] не е нищо кофти - станали са представители на айсикю къмпани енд холдинг и билдинг ахахаха за родината ни

Автор: Brummaker   
Дата:   28-09-05 17:01

от мен - [beer]

[smilie3]

Автор: VITRA   
Дата:   28-09-05 17:16

Когато направят АЙ-СИИ-КЮ (мама й на латиницата дето не ще да се включва) невидимо за шефовете- тогава ще почерпя!!![ezik]

Автор: asahi   
Дата:   28-09-05 17:19

и аз.

Автор: elrisha   
Дата:   28-09-05 17:25

www.go2icq.com

пия водка, уиски, мента......[smilie5]

Автор: sannie   
Дата:   28-09-05 17:25

versiqta SUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS i to mnogo i az v4era napravij gre6kata da si go instaliram i kakvo promenqla se parolata drun drun naloji se na sita na icq da smenqm paroli i da prekusvam vruzkite s klietna za da si doide vsi4ko na mqstoto[smilie9] ...sega si vurnah staroto i mu se radvam

Дата:   28-09-05 17:28

ъкъ [smilie2]

нема водка, уиски, мента [smilie3]

www.go2icq.com не е спасение, ако админа на мрежата ти е в час, уви ...

за жалост ... [smilie2]

[beer]

Автор: aquarius_v   
Дата:   28-09-05 17:29

El,
ще ме прощаваш,няма лошо,но малка корекциийка е необходима:
http://www.icq.com/icq2go/
Не че и то не се вижда де но.....[beer] [beer] [beer] [beer]

Иначе до VITRA:Смени шефовете!!! [smilie5] [smilie5] [smilie5] [beer] [beer] [beer]

Дата:   28-09-05 17:29

ама то си пише бре тва за паролите кой чел чел [smilie5] [smilie5] пък и мойта е една и съща и за поща и за кю [smilie5] [smilie5] - мен заради пощата ме кефи че така си наблюдавам и пощата а иначе коя версия ще е 5 или 55 все тая [ezik]

Автор: jordan82   
Дата:   28-09-05 17:37

само не разбрах от къде мога да си махна отметката да ми стартира Startup window-a. Тоест не искам да ми се появява.

Автор: access   
Дата:   28-09-05 17:38

Видях го, качих го, махнах го... Щом е ICQ (програмата) не ми го хвали. Клиента е за ICQ протокола под Windows e Miranda (www.miranda-im.org). Само като видях на ABV ICQ рекламите на някоя банка (не я запомних) и ми стана гадно. Навсякъде реклами, че и в него, и то на български. От 2 години ICQ програмата не съм слагал, няма и да сложа. Екстрите на Мирандата са много - работи с плъгини (за mail check и mail read има отдавна, общо те са 485 броя). Кирилизирана е (цитат от miranda-im.org: Tova e prevod na programata Miranda, koito poddurja osnovnata baza na versiq 0.4.0.1. Ima poddrujka na nad 50 plug-ina i na 5 protokola.). Гълта малко над 2 МВ (със сложени 10-ина плъгина). Поддържа освен ICQ още много протоколи (Jabber, MSN, AIM, IRC... И Google Talk от скоро). Има вградени дори и игри (пак като плъгин). Голяма е около 3 МВ, и се пренася от компютър на компютър с копиране на директорията, в която е инсталирана и пускане на miranda32.ехе на новия компютър. И си пази всичко - история, настройки и т.н. т.н. Няма реклами, попъпи и подобни и изглежда точно както би трябвало да изглежда една програмка за разговори в реално време - проста, семпла, с възможност за безкрайни настройки и лека.

Автор: n1x0n   
Дата:   28-09-05 17:40

True. Miranda.

Автор: djore   
Дата:   28-09-05 17:43

miranda rzbr6li

Автор: asahi   
Дата:   28-09-05 17:53

Моят сисадмин е от добрите, да го ...

Автор: ИрКа   
Дата:   28-09-05 17:55

access,ставаш за реклама,ей! [smilie5]
От две години един приятел ме надъхва за Миранда и все не успява,ама твоя пост е така....вдъхновяващ,искрен,истински,ентусиаСки и там квот се сетиш,че ей на! и съм махнала кюто.
Честно.

пп: на това абв->кю не са му доизкусурили нещата още. Да кажем вържеш си поща Х с кю Х и точка. Ако ти се прииска да вържеш друга поща У към кюто ти Х,сори. Правиш си ново кю У за пощата У.
Пфу! [smilie10]

който не е записал,да поправя (както казваше госпожата по математика)

Публикацията е редактирана (28-09-05 18:02)

Автор: mortimor   
Дата:   28-09-05 18:16

ICQ (I Seek You) ;)
колкото и да е добар админа не може да спре ICQ
единствения начин е като ти спре Нет-а [beer]

Автор: joshua   
Дата:   28-09-05 18:26

mortimor, аз не бих бил толкова сигурен[smilie11]

Дата:   28-09-05 18:31

защо бе joshua .... [smile]
аз съм 100% убеден че не могат.

Дата:   28-09-05 18:33

Калпав админ е тогава щом не може [smilie5]

Дата:   28-09-05 18:36

zoo колкото и да е добър не може...[ezik]
разбира се не забравяме че юзъра трябва да има малко знания.... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: joshua   
Дата:   28-09-05 18:39

mortimor, аз знания немам много е ше те помоля за снизхождение, ако изтърся някоа глупост, ма
кво се случва кат ти забранят login domain-ite[smilie11]

Автор: nicoldy   
Дата:   28-09-05 18:49

аз в къщи ползвам миранда. на раобта не става с нея. иначе http://go.icq.com. ако и това не става пробвайте следното от рабтното си място. в този http://tagtag.com/cgi/wapemulator.cgi или този http://tagtag.com/cgi/wapemulator.cgi уап емулатори пишете wap.tjat.com и би трябвало да старирате уап версията на АЙ-СИИК-Ю. доста е дразнеща и орязана, но поне е работеща такава и е по-добре от нищо. айде enjoy и да почерпите някой път. :)

Дата:   28-09-05 19:02

mortimor ,

и понеже си казал "малко познания", та ... аз не съм по мрежите и дори и не ме интересуват много подробностите, но да кажем така : средно познания имам...

та ми е интересно ако ти конфигурират фиреуолето на мрежата/съответно на достъпа - ти кво правиш ...

[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна