Автор: eXile
Дата: 28-09-05 15:07
Района около Английската гимназия. Не само за този сезон.
Марица прави един завой и има готини места.
Не съм ходил да щракам досега, обаче все се заглеждам натам
А рано сутрин към 7 и по-рано е супер, с една мъгла такава много готина
Всъщност там по всяко време на годината има мътриал за снимки... Има и един ЖП мост, много артЬ. Доста фотки съм отщракал с и от него. И гуруММХ и той, между другото
Има и едно мноого яко дърво в двора на английската, ама някой симпатяга реши да си огражда футболните игрища и осра пейзажа с едни бели колове...
Случва се и я коза, я крава да мине, някой път и в комплект по 10-на барабар с овчаря.
Самата Марица там е доста атрактивна в момента, след наводненията всичко е в пясък и тръстиката я няма - т.е. изсушена е и "полегнала" на коритото. Абе артЬ, артЬ ама все закъснявам за школо и нямам време сутрин дори апарат да взема напоследък...
Ако имате мераци някой ден може да отскочим повечко хора наведнъж, аз и без това района доста добре го познавам, мога да ви гайдвам...
Също от сахат тепе камбанарията има жесток изглед към другите две тепета и планината, смогът малко пречи, но се снима. По залез става страхотни неща.
От другата страна на тепето се открива много готи ърбан пейзаж![[smilie21]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley21.gif)
Публикацията е редактирана (28-09-05 15:15)
|
|