Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Красимире, точките служат за да могат да се подреждат снимките по някакъв критерий.
Иначе няма как да се разглеждат по 300 снимки дневно.
Колкото и да е калпав тоя критерий, друг засега няма.
Това е начинът.
Гледам старите рейнги от предните месеци, ами все пак по-добре е, отколкото да ровя из общите галерии. По подредено е, виждам наистина добри неща по-напред.
Кеф ти рейтинг А, кеф ти рейтинг Б - според предпочитанията, според личната ти нагласа - и в двата има какво да се види.
Пък ако не си съгласен - гледай тогава общите галерии и не обръщай внимание на точките.
Красимире, не се ядосвай...Може да е за добро, туко виж админите оценили шедьовъра ти с отразеното небе в покрива на колата, сложат го на първа страница и хоп рейтинга ще стане 1000 примерно :)
Недей точно ти да говориш за изкривен рейтинг...
Ами снимката се харесва на нас, простосмъртните. Но не съм чул още свястна критика от "профитата", която да покаже що я смятат за "боза" и "обикновена".
Краси, ти сега недей дърпа дявола за опашката, за да не вземат много да те критикуват. Освен това, когато казваш профитата, аз се чувствам лично предизвикан
E, не съм бил аз нито автора, нито поддръжник в тази тема. Все пак, ако ще има рейтинги, някой да сложи директен линк от първа страница, си е подигравка с рейтингите.