Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Картичка
Автор: Wolverine1   
Дата:   23-09-05 11:47

Здравейте. Влизам в този специализиран форум, защото имам нужда от малко помощ. Не знам за Вас, но мен лично ме дразнят картичките, купени от магазина, когато трябва да се подари картичка на любим човек. Поне аз смятам, че всяка картичка трябва да е уникална - не ми е приятно, когато видя, че и на друг човек са подарили картичка със същото послание! Затова винаги, когато подарявам картички на любими хора - си ги правя аз. От доста време се занимавам с предпечат и смея да твърдя, че се справям добре с фотошоп-а. И тук идва моята молба към Вас. Искам наистина да впечетля един човек и искам картичката да е наистина уникална - но нямам идея за самата картичка. Като хора, които се занимавате с фотография, съм сигурен че сте доста креативни и изпълнени с идеи. Моля Ви - ако можете предложете ми някакъв сюжет за картичка - как ще е по-добре - да използвам за фон изгрев или залез, или поляна с рози - (тъй като искам да сложа снимката на момичето на някакъв красив и затрогващ фон). Или нещо друго??? Ще съм ви много благодарен, ако дадете някакви оригинални идей. Благодаря Ви!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Картичка
Автор: Георги   
Дата:   23-09-05 11:50

ако си харесаш снимка от моя профил, ти позволявам да си я запишеш нея и ползваш за картичка (разбира се за некомерсиални цели)

Дата:   23-09-05 11:52

под тоя лиценз

Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.5

Публикацията е редактирана (23-09-05 11:53)

Автор: fastman   
Дата:   23-09-05 11:55

Георги [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: VITRA   
Дата:   23-09-05 11:59

точно така! [smilie24] Георги

Автор: Crossblade   
Дата:   23-09-05 12:02

Георги [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Не мисля, че рози ще е много много със снимка ... Виж за нещо с вода [smilie25] (ама как си описвам идеите), и приливането към снимката на момичето да става плавно .... с рози няма да пасва.

Но ти я познаваш най-добре (поне от тези тук [ezik] ) така, че най-добре ти реши, кое ще е най-добре !

Дата:   23-09-05 12:06

наскоро правих една картичка. нямах много време понеже беше молба от познат и то в последния момент.

изсипах 20тина снимки на цветя в proshowgold и направих едно малко слайдшоу с музика. и накрая завършва супер изненадващо с екранче с пожеланията и честитката и май резултата беше добър.

ако те кефи идеята става доста бързо :)

Автор: hostage   
Дата:   23-09-05 12:23

а по какъв случай е картичката? [beer]

Автор: Стоев   
Дата:   23-09-05 12:37

Сещам се за Леда и Лебеда....
Хем момиче, хем патка и вода, нежност и преливане......[smilie5] [beer]

Автор: VITRA   
Дата:   23-09-05 13:12

aide aide pak pa-pa li dochuvam?[smilie5]

Автор: Gen   
Дата:   23-09-05 15:50

Използвай самото й лица за фон. Избери някоя друга нейна портретна снимка където е излязла добре и постави тази в цял ръст пред фругата, естествено със съответните обработки. Нещо подобно имам тук, но аз не съм добър с PS, така че сигурно ти ще можеш да го направиш много по-добре.

https://photo-forum.net/i/84099&USER_ID=166

Автор: kali222   
Дата:   23-09-05 17:21

Аз мисля, че ще е интересно да я сложищ в чашката на цвете - като Палечка... или върху розов облак и да й добавиш ангелски криле..., но това е възможно само, ако имаш подходяща нейна снимка...

Автор: Wolverine1   
Дата:   23-09-05 20:58

Мерси за идеините предложения![smile] А катричката ще е по случай именния и ден, който наближава![smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна