Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Prodavam Nikon F3 i dr...!!!
Автор: artisimo   
Дата:   04-06-04 22:21

Prodavam Nikon f3, svetkavica SB-16, motor kum tiloto MD-4! Sustoianie dobro! Vsichko 420$!!! GSM- 0898 997146!

Отговори на това съобщение
 Re: Prodavam Nikon F3 i dr...!!!
Автор: papi   
Дата:   05-06-04 02:15

abe ti napravo podaryk pravi6,kato se ima predvid 4e cenata na F3 e nad 500 $ samo tqloto...

Дата:   05-06-04 09:59

Ami poochukan e malko no inache e perfekten!!! Interisuvash li se?

Автор: papi   
Дата:   05-06-04 14:22

az sam s D70...

Дата:   05-06-04 14:51

I az sum s D100! I kakvo ot tova:)

Автор: GOSPODIN   
Дата:   05-06-04 23:17

Не съм никонджия, но чета в Ebay за цена с 1.8/50 от 207 до 350$, http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30035&item=3818860753&rd=1
Но може би със гръмотевицата да стане добра цената. Жалко, че лентовите апарати загиват така бързо, но явно дигиталките са по гъвкави за репортаж и любителско снимане.

Публикацията е редактирана (05-06-04 23:22)

Автор: jumbo   
Дата:   05-06-04 23:40

що се вреш в чуждите сделки?[smilie9]

Дата:   05-06-04 23:44

Джъмбо, не се прави на админ или на онбашия, че да не ти навра никончето там дето трябва[smilie19]

Дата:   05-06-04 23:49

не се правя ама аман от малоумници дето си врат гагата където не им е работата. нито смяташ да купуваш апарата нито нищо ама дай да размахаме една измислена ниска цена и юруш на картофите
кат си толкова отворен та чак става течение изпиши си го от ибей и си затваряй устата

Дата:   05-06-04 23:58

Абе пич, аз нямам ли право на мнение, а? Или кат става дума за Никон, да мълчим. Що тук се правите на богове и недосегаеми? Няма да тъпя някой да ми заповядва и да ми казва какво да говоря. Като не ти харесва ми го пиши на майла, а не се прави на дедо Господ.
Вземи се в ръце и се дръж , като мъж, а не като истеричен недоснимал[smilie19]

Дата:   06-06-04 00:07

ей в такива моменти се възхищавам на дар словото на гената дето такива дебилчета кат теб им разказва играта

Дата:   06-06-04 00:14

И защо всичко това ? Защото не снимам с Никон или ....Отговори ми. Направих добронамерен коментар, а ти с бутоните напред...Жалко е на тез години да се държиш , като гамен и да ме предизвикваш да сляза на това ниско ниво..Все пак очаквам да ми кажеш с какво те засегнах, та написа "що се вреш..."

Дата:   06-06-04 00:18

това че е никон е по случайност
човека си е дал обявата казал си е цената а ти в един момент цъфваш като майска роза и казваш ауууууууу аз го намерих по йофтинко и то без да имаш и грам намерение да правиш сделка с човека та това да мина за пазарлък
я си представи работиш в магазинче и пордаваш доматки по 80 стинки килцето, влизат клиенти гледа а в това време един се обажда вий да знаете при сийки кви доматчета има ухааа само по 50 стинки килцето.....
разбра ли примера или трябва да го усложнявам до твоето ниво за да го поемеш

Дата:   06-06-04 00:25

Джъмбо, погледни пак - казах какво съм видял в нета и после добавих, че със светкавицата се възва цената... Ти разбираш ли , че ВСЕКИ има право на мнение. Не е красиво да се опитваш да го забраняваш. Така си мисля . Все пак е събота вечер и за това ти казвам: наздраве![beer]

Абе тъпанар...
Автор: GenaDP   
Дата:   06-06-04 01:15

...какво си намерил бре, тъпоумник нещастен? Не видиш ли, куха кратуно, че има още цял ден до края на аукциона. Като свърши, тогаз ше гледаш цената, а засега е най добре да си затваряш плювалника, и да си налягаш парцалите...

Публикацията е редактирана (06-06-04 15:59)

Автор: Smahi   
Дата:   06-06-04 12:13

eheeeeeee 4akaite az se interesuwam....taka imam i az malko tehnika koiato moje da prodam i 6te ti kaja do tri dni dali 6te go wzimam .....e-maila mi e Laminor@abv.bg a az 6te ti zwynna ...... kaji samo molqte w sofia li si ......6toto az sym w sofia...

Автор: pardon   
Дата:   06-06-04 14:18

Obiknovento zenite v E-bay se gledat sekundi predi izti4aneto, togava stava boja, i zenata predi tova absoljutno nisto ne zna4i, spodeljam kato edin E-bay-ez s pove4e ot 60 prodadeni i pove4e ot 20 kupeni nesta kato fotoaparati, objektivi, filtri, lesti i t.n. Taka 4e edna zena dori i njakolko minuti predi prodajbata ne e nikakav kriterii!!!!!!!!![smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3]

Дата:   07-06-04 19:22

Zdrasti pichove! :) Mnogo mi stana interesno ot lafa koito se e zavihril! Biah malko po chugbinsko i ne mogah da se vkl. vednaga!
Purvo po rabota ;) Da v Sofia sum!
Sega otgovorite! Javno GOSPODIN GOSPODIN, nikoga ne e imal dostup i poniatie ot e-bay, kogato prodade ili si kupi neshto v e-bay da govori togava! I oshte neshto pich, ne e nugno da snimash s nikon za da si chovek s glavno CH, no iavno kompleksite ti ne sa samo na tema fotoaparat:):)
Mr. PARDON e absolutno prav i mu lichi che si e imal vzemane davane s zapadnia sviat uvagavam vsichki koito uspiavat i da rabotiat v neta a ne samo da Gospodinchat!;)
Jumbo mersi za podkrepata;)... kak mi se shte da go nasera tova divane ama pusto ne sum takuv chovek! Ima edna mudrost! " Ne otvariai na maimunkata ochite za da ne ti burka v guza!" Ostavi go da tune v nevegestvo...[smilie7]

Публикацията е редактирана (07-06-04 23:00)

Автор: nikon_f2   
Дата:   08-06-04 13:13

Цената ти е супер. Предполагам, че го предлагаш с нормалния визьор (не си с НР).
Моторът не може да се намери за по-малко от $100 в момента, същото важи и за светкавицата. Само тя в момента се продава за $300 нова. Сметни какво остава за body only. Направо подарък. Пожелавам ти успех! [smilie24] [beer]

Дата:   16-06-04 21:10

Pak puskam sushtata obiava za Nikon f3 i motora kum nego i svetkavicata! Nikoi li ne se interisuva ot tazi kamera??? Na tezi pari!??

Автор: junior   
Дата:   16-06-04 22:43

абе аз да си призная честно се интересувам, ама баш сега ги нямам парите....:(

Автор: snooper   
Дата:   16-06-04 22:40

I az kato juniora, puk i imam dva nikona i 3 shte mi doidat mnogo za rabota, inak cenata e ubiec - dano nekoi klubar s sdobie s mashinata!

първа  назад  1     всички  напред  последна